keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Jännitystä ja kiirettä

Tapahtuman alkuun viikko ja päivä. Siis sen keskiaikatapahtuman, annanpäivien, meidän ensimmäisen. Pitkä matka tultu siitä kun alkukesästä Turun markkinoiden jälkeen haikailin keskiaikaharrastuksen perään. On tutustuttu uusiin ihaniin ihmisiin, opiskeltu aiheesta paljon ja opittukin jotain. Ja ommeltu. Tai minä ompelen, mies toimii assistenttina silloin kun voi.

Syksyn aikana on käsinommellen valmistuneet pellavaiset mekko, tunika ja housut. Villainen huppu ja ne säärikääreetkin viime yönä. Ja se neulakinnaspipo! Tänään oli tarkoitus viimein alkaa niitä päällyspukuja mutta kankaat menivätkin uimaan. Ihan totta aion vielä saada ne tehtyä ennen ensi viikon perjantaita. Vaikka väkisin!

Tänään alkoi ja valmistui oma huivi, pellavainen johon tein oikein silkkilangalla ristipistoa reunaan, ekaa kertaa sitten ala-asteen kässätuntien! 

Aikaa viikko ja päivä. Minulla on tilapäinen vapautus kotitöistä.

Jännittää!2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!