tiistai 13. marraskuuta 2012

Iso pieni 2-vuotias

Tänään sillä on synttärit! Kaksi vuotta jo... niin se vaan aika kuluu jne.


Ihan just vasta se oli noin pieni!


Ja nyt se on tuommoinen ihana iso pieni. Jolla on jo omia juttuja ja rutkasti omaa tahtoa. Joka tykkää ihan hulluna dinosauruksista ja hevisauruksesta ja kaivinkoneista ja hevosista ja veneistä ja kaloista ja hello kittystä ja vähän prinsessoista. Tykkää remuta pihalla ja katsella lintuja ja kuunnella musiikkia ja tanssia ja lukea kirjoja ja leipoa ja askarrella ja saunoa ja kokeilla äidin koruja ja käsilaukkuja.


Tänään on vietetty synttäripäivää leppoisissa merkeissä. Aamulla kun hän heräsi vein sänkyyn lahjan alkuosan, paketin josta löytyi leijonatöppöset, herkkuja ja hello kittyn synttärit-minikirja. Voi sitä onnea kun paketista paljastui kaikkea ihanaa! Sitten ollaan katseltu piirrettyjä ja hevisauruksen keikka-dvd:tä ja herkuteltu ja käyty kävelyllä katsomassa veneitä. Ja laitoin lempiruokaa, makonikoonia ja jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Nyt hän nukkuu, ja kunhan isi tulee kotiin seuraa lahjan loppuosa, dinosauruksia ja hevisauruskirja. Jee! Eikun RÄYH!


Tänään voisi iltaruuaksi tehdä vaikka hevipitsaa ja sen jälkeen mennä saunaan, saattaisi olla yhden neidin mielestä aika täydellinen synttäripäivä.6 kommenttia:

 1. <3
  Kaverisynttäreitä jo kovasti odotellaan! :)

  VastaaPoista
 2. Marjaana kiitos! Skorpioni olen minäkin... =)

  Dorotea, tuolla on niin vähän vielä kavereita että saavat kaikki tulla sekaisin, lapsikaverit, aikuiset kaverit, kummit ja sukulaiset. =) The more the merrier!

  VastaaPoista
 3. Mikä ihanan hymyilevä päivänsankari! Onnea, ja hyvältä kuulostaa suunnitelmat.

  PS: Sulle löytyy tunnustus blogista!

  VastaaPoista
 4. Hei, mikä sattuma, meiänkin neiti on syntynyt 13.11.!! :D Tosin vuotta aiemmin kun teiän neiti :) Se oli silloin perjantai 13. päivä.. Onnea paljon 2-vuotiaalle, meillä just viime viikonloppuna sytytettiin 3 kynttilää :)

  VastaaPoista
 5. Oih kiitos KIITOS PeNa! =)

  Heh, hauska sattuma! Onnea teidänkin isolle pienelle!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!