sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kuvakuulumisia

Kiirettä on pitänyt, niinkuin jo edellisessä postauksessa manailin. Mekko on ommeltu, tunika vielä tulossa. Viittakankaat on hankittu, niillekin pitäisi jotain ehkä tehdä. Solkia tilattu. Asioita selvitetty. Suunniteltu. Töissäkin on pitänyt käydä kaiken sen lomassa. Koska juuri nyt ei ole mitään ommeltavaa, ja koska ehdin jo hehkuttaa sitä miten olen taas löytämässä säännöllisen postausrytmin, tässä kuulumisten virkaa toimittamaan kuvaoksennus kameran muistikortilta. Väsyttää niin paljon että parempaan ei pysty.


Mekkoni puolivalmiina. Nuo kuvat on otettu toissayönä klo 02.38 tai jotain. Mutta viime yönä se tuli ihan valmiiksi asti!


Tuossa on se viimepostauksessa mainittu huivi.


Ja tuossa maailman suloisin huivipää.


Posti toi minulle uudet kengät. Jee!


Vielä tämä vaikka ei mitenkään liity edellisiin, mutta koska tänään on eka joulukalenteripäivä. Mies nikkaroi tämän (minä sain koristella), se on siis lapsen joulukalenteri. On se ihana! Mies siis. Ja talokin! Tuolta oven takaa löytyy aina se ylläri, tänään siellä oli pillimehu.

Nyt nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!