maanantai 26. marraskuuta 2012

Terveisiä herkkulakkolasta

Kerroinkin jo jossain vaiheessa että päätimme miehen kanssa että olemme herkkulakossa jouluun saakka. Ei enää sipsejä tai suklaalevyjä iltapalaksi. Tytön synttärit (ja niistä yli jääneet herkut...) vähän sotkivat kuviota joten piti ottaa vahvemmat keinot käyttöön. Päätin että syön joka ilta niin hyvää salaattia että ei enää yhtään tee mieli sipsejä. Olen psyykannut itseäni: juusto on parempaa kun suklaa. Pähkinät on parempia kun sipsit. Ei kyllä ehkä terveellisempiä mutta olen silti ihan varma että puolikas mozzarellapallo kulhollisessa salaattia on parempi vaihtoehto kuin kokonainen suklaalevy. Tai kourallinen pähkinöitä parempi kuin pussillinen sipsejä.


Ymmärrään tavallaan blogissa tai fb:ssä julkilaihduttajia, se kummasti parantaa motivaatiota kun on sitoutunut raportoimaan toiminnasta ja tuloksista johonkin. Joten päätin kerätä viikon salaatit talteen ja blogiin koska ajattelin että en muuten ikipäivänä jaksa ryhtyä salaatintekoon joka ilta. Näin sieluni silmin kuvasarjan toinen toistaan kauniimmista, herkullisemmista ja kekseliäämmistä salaattiversioista mutta nyt kyllä vaikuttaa siltä että nämä näyttää kaikki ihan samalta. Kasalta pähkinöitä joiden alta pilkistää jotain vihreää.


Tossa on hei porkkanaraastetta.En kyllä silti ala julkilaihduttamaan. Enkä kyllä pystyisi mistään tuloksista raportoimaankaan kun meidän vaaka lakkasi toimimasta. Välittömästi muuten lisääntyi keskimääräinen onnellisuustaso monta prosenttiyksikköä. Vaaka on paholaisen keksintö. Kyllä sen sitten huomaa jos (kun) housut alkaa kiristää.

Tuo sunnuntaisalaatti oli muuten lounas ennen töihin menoa, siksi kananmuna.Kun nyt näin julkiseksi tämän terveellisyysasian kanssa kuitenkin ryhdyin, niin voin kertoa että tänään meillä kyllä syötiin sipsejä. Lapsi on työkuvioiden takia mummilassa yökylässä joten pitihän sitä vähän juhlistaa! Siksi myös Happy Joe.

Huomenna saan olla kokonaisen aamupäivän yksin kotona. Siis ihan y.k.s.i.n. Sellaista ei usein tapahdu. Mitähän sitä keksisi...4 kommenttia:

 1. Olet hienosti oivaltanut, että salaatti ei ole syötävää jollei siinä ole juustoa. Piste. Aamen! Mulle tuli nälkä!

  (Ja just sinä päivänä kun unohdin eväät kotiin jääkaappiin ja auto sippasi, etten pääse niitä hakemaan. Onneksi, onneksi kävin aamulla ennen töihinmenoa ja auton sippaamista kaupassa, niin on jotain purtavaa töissä. Niin kun mustikkakeittoa, mandariineja ja ananasta ;-)

  Ööö..enkä mä tietenkään kommentoi työmaalta, kröhöm!

  VastaaPoista
 2. =) =)
  Salaatissa on oltava juustoa ja/tai pähkinöitä tms roskia. Ei siitä muuten nälkä lähde... =)

  mmmmmmmmmmm, mustikkakeittoa......... =P''

  Toivottavasti auto ei sipannut pahasti.

  VastaaPoista
 3. Pelletomaatti? Onko mulla yleisivistyksessä aukko, ei nimittäin tietoakaan siitä mitä se on (ja en suostu googlettaan.... no ok, googletanpas heh)

  VastaaPoista
 4. Hehe, munkin oli pakko googlata että löytyykö nämä sieltä ja olihan ne! =) Onkohan ne miniluumutomaatteja tai jotain mutta tooosi makeita. Nam!
  (Nää oli muuten mun raskausajan mieliteko, jossain kohtaa vedin pelletomaatteja purkin päivässä. Sit oli kiivit yhdessä vaiheessa, appelssiinimehu, pinaattiletut ja kananuggetit. Kaikki noi muut on järjellä selitettävissä, kroppa varmaan kaipasi lisää c-vitamiinia ja rautaa. Mutta mitä vitamiinia mahtaa olla kananuggeteissa...? =D )

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!