maanantai 12. marraskuuta 2012

Isille

Jee jee, isänpäivä oli. Myöhästyneet onnittelut kaikille isille joita varmasti on tämän blogin lukijakunnassa ihan miljoonittain. Meidän perheen Isi ja Papat sai hienot käsikortit, pienen taiteilijan itsensä värittämänä.


Pakko mainita, kun olen erityisen ylpeä siitä että varsinkin näissä kahdessa vasemmanpuoleisessa tuo väritys on ihan todella tuolla ääriviivojen sisäpuolella, ainakin melkein.

//

Mies sai isänpäivälahjaksi vaaleanpunaisen kirjavat äitiyshousut.


No ei saanut. 
Siinä on meneillään keskiaikahousujen kaavan suunnittelu pussilakanaprototyypin avulla. Vähän on vielä leveet tossa vaiheessa. Varsinaiset housut on vielä vähän kesken. Siksipä ei taaskaan tämän enempää kuulumisia, housut kutsuvat minua.2 kommenttia:

  1. Hihii, ä haluaisin tuollaiset kotihousuiksi. Oon kyllä niin kateellinen sun ompelutaidoistasi!

    VastaaPoista
  2. Hehe, no noi on vaan nuppineuloilla kiinni.... =D
    Mut ehdotin kyllä miehelle että ompelen ne kasaan niin saa niistä pitkät kalsarit, jostain syystä ei oikein innostunut.. =P

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!