keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Minulle on postia!

Blogiparka on ollut nyt tietoisesti vähän hunningolla. Olen ollut kovasti töissä ja kaikki tietokoneelle liiennyt vapaa-aika on kulunut aika tiiviisti Kesä-Heikkihommeleiden parissa. Nyt oli kuitenkin ihan pakko laittaa blogihiljaisuus tauolle sillä postilaatikkoon oli pötkähtänyt jotain ihanaa!

Osallistuin taas Ipanaisen Annin järjestämään Sinulle on postia-tempaukseen jossa salaiselle ystävälle lähetetään hemmottelupaketti ja jollaisen myös itse saa. Minun salaisen ystäväni paketti tuli tänään! Olipa ihana yllätys työpäivän päätteeksi!


Koko postilaatikko tuoksui pirteän sitruksiselta ja syylliseksi paljastuivat Lushin herkulliset saippuat. Tykkään erityisesti tuosta joka lupaa tuoda esiin sisäisen taiteilijasieluni. Eikä tuo sexy peelkään varmasti pahaa tee! Nämä menevät kyllä kokeiluun mahdollisimman pian!


Saippuoiden lisäksi paketista löytyi Clipperin sitruuna-inkivääriteetä joka ei vaan voi olla pahaa, sekä tummaa reilun kaupan luomusuklaata, täydellistä! Ah ihanuutta, pakko herkutella heti kun lapsi on saatu nukkumaan.


Paapiin korttikin on hurmaava ja kruunasi kokonaisuuden! Ai että kun tulinkin hyvälle mielelle!! Kiitos KIITOS Salainen Ystäväni päivän piristyksestä!!!

Minun oman Salaisen Ystäväni paketista puuttuu vielä yksi maaginen komponentti jonka saapumista odottelen ja jännään ehdinkö ajoissa... äh, on ärsyttävää olla aina myöhässä joka paikasta!

//

Tässä vielä kaikki tempaukseen osallistuvat blogit:

 


5 kommenttia:

 1. Voi mitä aarteita! :) Clipperin pakkaukset on ihania -niistä sais vaikka kivat pikkutaulut keittiöön!

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä täydellisen ihana paketti! =)
  Hyvä idea annakristiina, täytyykin laittaa talteen sitten kun nuo tyhjenee..!!

  VastaaPoista
 3. Hihii ihanaa että paketti oli mieleinen :)

  Terkuin, salainen ystävä ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, oli! Kiitos vielä!! <3 <3 <3 Toivottavasti huomasit seuraavan postauksen lopusta iltatunnelmat... =)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!