keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Eläinmuseo part 2

Niin, mikä olikaan eläinmuseossa parasta?


...no (tietenkin!!) DINOSAURUKSET!
(PeNan veikkaama Suomen luonto oli sikäli hyvä arvaus että siitä ei ole yhtään ainoaa kuvaa, mutta se johtuu lähinnä siitä että mikään missä käytiin dinosaurusten jälkeen ei ollut enää yhtään mitään. Suomen luonto lähinnä juostiin läpi koska oli luvattu että kun näyttely on kierretty loppuun mennään takaisin dinojen luo.)


Unohdin edellisessä postauksessa hehkuttaa museon ystävällistä henkilökuntaa. Varsinkin erästä museon oppaista joka tuli heti alkuun juttelemaan tytön kanssa. Ja kun oppaalle selvisi että dinosaurukset olivat se Juttu mitä oltiin tultu katsomaan, ilahtui hän niin kovasti että lahjoitti neidille oman (vaaleanpunaisen!) dinosaurusrintamerkkinsä!! Kylläpä tunsimme itsemme tervetulleiksi! (Eikä ole mitenkään itsestään selvää että lapsia, noita kaikentuhoavia marakatteja, katsotaan hyvällä tälläisissä paikoissa..) Kiitos!


Iso rexin pää oli aluksi vähän pelottavakin, mutta pelottavuus taitaa olla osasyyllinen siihen miksi dinosaurukset ylipäätään ovat niin mahdottoman kiinnostavia.


Dinosaurusten luota ei meinattu päästä ollenkaan pois.


Eläinmuseoon mennään ihan satavarmasti vielä jonain päivänä uudestaan!


2 kommenttia:

  1. Nyt on elukassa käyty, mainio opas-valvoja -kohtaaminen minullakin, kirjoitin blogiini siitä... ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!