maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kolossaalinen per....sikkapostaus

Samalla kun lupauduin viettämään myönteistä maaliskuuta, annoin itselleni luvan (PeNan esimerkkiä seuraten, taas) kerätä kaikki v*tutuksen aiheet yhteen suureen v*tutuspostaukseen. Jossain vaiheessa maaliskuuta (saattoi olla hormooneilla jotain osuutta asiaan..) sain kirjoiteltua oikein pitkän ja komean listan ärsytyksen aiheista mutta olen vähitellen niitä tässä deletoinut kun tuntuu ihan tyhmältä tekemällä tehdä v*tutuksen aihetta jostain purkkatölleistä. Pari juttua tähän kuitenkin jäi.

(Huomasitteko, käytin sanaa pari tarkoittaessani neljää asiaa. Kyse ei kuitenkaan ole siitä että olisin antanut periksi ja mieheni olisi oikeassa, tämä on vaan se poikkeus joka vahvistaa säännön. Nii.)

Tässä siis, I present you: 
Magdaleenan Suuri V*tutuslista

Ihmiset. Toisin kun voisi kuvitella, pullonpalautusautomaatti ei ole suuri kone joka nielaisee pullot ja tölkit ja lajittelee ne itse kauniisti omiin lokeroihin. Ei. Pullokone on aukko seinässä jonka takana on hihna joka kuljettaa pullot pullopöydälle josta joku ihminen ne hoitaa eteenpäin. Kun laitatte niitä puoliksijuotuja limskapulloja ilman korkkia sinne koneeseen, päätyy limskat sinne pöydälle ja joku ihminen ne sieltä siivoaa. Kun laitatte puoliksijuotuja kaljatölkkejä sinne on sotku astetta kuvottavampi. Ja kun laitatte niitä tuhkiksena palvelleita tölkkejä liemineen sinne niin jos jäätte kiinni niin SAATTE ITTE TULLA SIIVOOMAAN! Perkelesikka.

Sit ihan vaan yks kysymys. Miten pukeminen voi olla niin h*lvetin vaikeaa??? Otetaan vaatteet naulakosta, puetaan ne päälle ja mennään ulos, that's it. Miksi, oi miksi, pitää ensin juosta karkuun, sitten muuttua spagetiksi, sitten juosta uudestaan karkuun, taipua kaarelle, saada itkuraivari jne noin puolen tunnin ajan ennen kun ne vaatteet on päällä??? Perkelejantai.

Mun mielestä on epäreilua että ollaan paleltu koko talvi enemmän tai vähemmän koko ajan ja istuttu kynttilän valossa ja silti meidän sähkölasku on viissataa. Perkelehonen.

 Perkeleunakellari.
Perkeleussionisti.

Perkeleintövero.

Tekee mieli suklaata s*atana. Eiku perkeleäpukama.

//

Ja sitten muutama zen kuva niinikään maaliskuulta että säilyy tasapaino. 


Kiitos ja anteeksi.


6 kommenttia:

 1. OI voi... ei saisi tirskua kun toista vituttaa ;-)

  Parempaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
 2. Muakin piristi tää!
  Miksi vitutuspostaukset on aina hauskempia kuin sellaiset kiitollisuuslöpinät?

  VastaaPoista
 3. Haha!! Aivan mahtava!! :D varsinkin noi ihanat zen-kuvat lopussa :D

  VastaaPoista
 4. Oohhohoo! On ihan totta, että tämmönen postaus on välillä niin ihana löytää :) Yleensähän kerrotaan kun kaikki on niin ihanaa ja asiat onnistuu, vaikka onhan todellisuus aina välillä tällaista itse kullakin :D En ainakaan itse jaksa kiinnostua blogista, jota pitää "täydellinen superihminen".

  Btw.Sulla on ihania kuvia täällä, muutkin kuin nämä zenit :)

  VastaaPoista
 5. Jep, olen panostanut siihen epätäydellisyyteen ja epäsuperiuteen täällä tosielämässä ja pitää muistaa välillä näyttää sitä puolta blogissakin. =) Täydellisyys on tylsää..
  Niin ja kiitos!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!