lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kevätkevät!!

Nyt se kevät on ihan oikeasti tullut!

 
 Aurinko vaan mollottaa siniseltä taivaalta ja sulattelee lumia minkä ehtii.


Kasvimaakin on jo ihan paljaana ja tulppaania pukkaa kivikkotarhassa.


Tänään on haravoitu ja kaivettu ja lapioitu ja lannoitettu ja kalkittu ja raivattu. Pikkuhiljalleen.

Arvatkaa mikä tähän tulee!


Perunamaa!!

//

Yritän tässä miettiä mitä on tullut kokattua ja ostettua. Olen ollut töissä joten nuukuusviikko on sen puoleen vähän kärsinyt. Torstaina ostin lapselle smoothien ja itselle jugurtin ja eineksen ja eilen leipää, juustoa, maitoa ja omenan. Ja kotiin maitoa ja hiivaa. Ja lapselle karkkipäiväkarkiksi pääsiäismunan. Tänään aion ostaa pienen pussin sipsejä ja siiderin, koska on lauantai ja karkkipäivä. Ja mies tilasi suklaata.

Ollaan syöty ohrapuuroa ja nallepuuroa, lihapullahampurilaisia, kana-kasviskastiketta riisin kera, porkkanaraastetta pähkinöillä... Tänään jatkettiin sitä kanakastiketta kick-herneillä ja tomaattimurskalla, keitettiin sen kanssa bulguria ja kvinoaa ja lisukkeeksi hunajaporkkanoita. Ihan erilaista kuin mitä yleensä syödään mutta järkyttävän hyvää! Samaa lähtee töihinkin mukaan.


Kattokaa nyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!