sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Huhhuh

Sunnuntai.
Kävelty täältä keskustaan. Minulla sauvat, mies työnsi lasta rattaissa, koira jäi kotiin.
13,9 km, 2 h 22 min, keskinopeus 5,9 km/h, tiesi kertoa sports tracker.
(Vielä on treenaamista jos meinaa kesäkuussa jaksaa sen 30 km.)

Nähty hirveesti krookuksia, valtavasti leskenlehtiä, tosi monta puroa ja isoja lammikoita, peippo, silkkisotkeloita (tms uivia lintuja) ja lokki.

Tultiin bussilla kotiin ja käytiin tähän sohvalle... ...muutama tunti sitten. Tästä voikin sitten kohta siirtyä sänkyyn.

Kuva joka ei liity aiheeseen millään tavalla.

Tänään ei ole nuukailtu, vaan ostettu lapselle eloveena välipalajuoma ja meille plusmaidot, sitten banaani, meetvurstisämpylä, miehen kesän ensimmäinen irtojätski ja lapsen elämän ensimmäinen irtojätski. Ja bussilippu. Ja maitotölkki. Kaikki yhden päivän aikana eikä tehty muuta kun käytiin vaan lenkillä!


2 kommenttia:

  1. Hirvee mitä tuhlareita ;D heh heh! Irtojätskiä, aah.... *haaveilee*

    VastaaPoista
  2. Joo ihan kamalaa! =D Mutta kun nuukuusviikolla piti olla ostamatta mitään... Ite kieltäydyin siitä irtojätskistä jollain ihme hetkellisellä selkärangalla mutta oon haaveillut siitä nyt siitä saakka.. =D

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!