keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Leikkiruokaa

Katsokaapa mitä pääsiäispupu oli käynyt munimassa mummilaan!


Astioita JA hellan!


Äkkiä piti saada jotain kokattavaa joten kaivelin ompelulaatikosta sopivia tilkkuja ja värkkäsin pari juttua pikana. Pesusienestä syntyi aika uskottavia leipäviipaleita ja fleecesuikaleista tagliatellea.


Lisää sapuskaa askaroitiin koko perheen voimin taikataikinasta ja maalattiin akryyliväreillä. Ei kylläkään ollut mikään maailman paras idea, muutamasta irtoaa jo maalit, pizza halkesi kahtia ja koira on syönyt ainakin yhden lihapullan, yhden kurkun ja puolet ranskanleivästä.


Mutta näillä irtoaa parhaat leikit IKINÄ!


5 kommenttia:

 1. Hei hienoja! Olen juuri tänään etsinyt huovasta tehtyjen voikkareiden ja muiden leikkiruokien malleja. Lapsettaa mukavasti... ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja ruokia olette ahkeroineet! Ja kova homma sen täytyi pupullakin olla... :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo tagliatelle idea!! Saattaa joutua kopioimaan. :)

  Ja päivän parhaat naurut kirposi, ihan vahingossa, koiran eväistä! Ei sais nauraa, toivottavasti tuo on ok, rassukka, syötyään uskottavia ruokianne!

  VastaaPoista
 4. Noi makaronit on ihan huippuhauskat! :D Ja taikataikina-jutut ihania :) Mutta se niissä on tosiaan, että menevät herkästi rikki. Erilaiset askartelumassat, esim. ne uunissa kuumennettavat, kestäis varmaan paremmin.. :)

  VastaaPoista
 5. Leikkiruoka on kyllä siitä mystistä että siitä innostuu melkein poikkeuksetta aikuisetkin. =)
  Koira on kunnossa, pääsiäispupusta en ole ihan varma.. ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!