perjantai 18. tammikuuta 2013

Kukkuu!

Sitä minä vaan että elossa ollaan! Huomenna lähdetään viikonlopun kestävään keskiaikatapahtumaan ja sain äsken (!) valmiiksi miehen uudet housut. Kaikki muukin on sitä vaille valmista tai ainakin käyttökelpoista että kunhan vaan muistan pakata kaiken mukaan ja heiluttelen neulaa ahkerasti automatkalla, pitäisi meillä olla suurinpiirtein wardrobe hallinnassa.

Töissäkin olen ollut taas melkein koko ajan.

Ja potkukelkkaillut ja laskenut liukurilla ja rämpinyt metsässä ja kuunnellut tinttien ääniä ja ihmetellyt pupun ja oravan ja moottorikelkan jälkiä ja vilkuttanut roskakuskille ja ihastellut traktoria joka laittoi lumikuorma-auton selkään lunta kauhalla.

Ja syönyt salaattia ja jumpannut iltaisin ja muistanut juoda paljon vettä.

Ja miettinyt että josko perustaisin noille keskiaikahörhöilyille oman blogin. Tunnelmapaloja täällä ja kaavoja ja kankaiden alkuperää ja yksityiskohtien kuvia siellä.

Sitäkin olen miettinyt että mitä jos palaisi oikeisiin töihin oikeasti eikä tälleen leikisti. Kun se sopparikin loppuu reilun kuukauden päästä. Pitäisi vaan löytää työpaikka. Ja päiväkotipaikka. Varmaan ihan piece of cake.

//

Eipä sit muuta! Lupaan olla taas hyvä bloggari alkaen maanantaina. Ja kirjoittaa lisää tarinoita!2 kommenttia:

  1. Ihanaa keskiaikaviikonloppua Teille Ihanille!
    Luv, ULJAS-charmör ja Talutettavat

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ihanaa oli!
    Ja kiitos kutsusta! ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!