keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Jotain uutta

Kun muutkin niin minäkin. Eilisen vielä keräsin rohkeutta mutta tänään päätin tarttua haasteeseen. Nimittäin Neon TarinaTammikuu-haasteeseen. Enhän minä mitään tarinoita osaa kirjoittaa enkä muutakaan sen ihmeemmin, kunhan jorisen. Katsotaan mitä tästä tulee, tuskin mitään kovin vaarallista kuitenkaan tapahtuu. Haluan yrittää tätä koska ihan vaikka uuden vuoden kunniaksi on kiva kokeilla jotain uutta ja vieraan tuntuista. Mutta älkää nyt odottako mitään oikeita tarinoita!

Turhaan tihrustat, klikkaa kuva isommaksi!

 Ja pakkohan minun on osallistua kun tämän päivän postaukseni aihe olisi joka tapauksessa ollut jotain uutta. Nimittäin posti toi.


Haalarin. Heti välipäivien alennusmyyntien ensimmäisen päivän yönä hyökkäsin tilaamaan lapselle pitkään haaveilemani haalarin koska olen ihan varma että tuon mukavampaa ja helpompaa kotilötköilyvaatetta ei olekaan. Saunan jälkeen vaikka. Tuo on merkiltään Maxomorra ja tilasin sen täältä, postikuluineen alle kolmellakympillä! On se ihana! Ja hyvin kelpaa niinkun ilmeestä ja tanssiaskeleista näkyy.

Näin hienon tarinan sain kuulkaa aikaiseksi. No huomenna taas.
7 kommenttia:

 1. Kiva kun osallistut myös, koska ei kenenkään tarvitse osata sen enempää tarinoita kirjoittaakaan kuin laittamalla kirjaimia peräkkäin. Tämä haastehan on riisuttu kaikista rimakauhua aiheuttavista paineista, kuten siitä, että tarina olisi muka aina joku mielikuvituksen multihuipennus. Voihan se olla ihan arkinen tapahtumakin, kuten nyt aivan ihana haalari lapselle. Lapsen hymy muuten voittaa kaikki tarinat ihan mennen tullen. :)

  Sanoo hän, joka potee jo valmiiksi rimakauhua huomisesta sanasta. Herkistely ei ole vahvuuteni, mutta ehkäpä keksin kiertotien. ;)

  VastaaPoista
 2. =)
  Tuo sydän oli kyllä paha. Niin on huominenkin...

  VastaaPoista
 3. Totta, mutta tässä on enemmän runsaudenpulaa. Näkökulmiahan riittää. :)

  VastaaPoista
 4. Näkökulmat jäi välistä kun selkä oli eilen niin paskana kun tulin töistä... =/

  VastaaPoista
 5. Voihan harmi. Toivottavasti ärtsymyrtsiselkä rauhoittuu ja paranee nopeasti. Terveys ennen kaikkea. Jokaiseen sanaan ei oikeasti tarvitse osallistua. Kaikille meillehän tulee jotain yllätyksiä ja kirjoittamista tärkeämpää välillä. :)

  VastaaPoista
 6. Paranee , kaipaan myös kirjoituksiaa

  VastaaPoista
 7. Onneksi jumppaaminen tuntuu auttavan selkään. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!