maanantai 21. heinäkuuta 2014

Maalausfiksausjuttu


Meillä oli keskiviikkona(ko se oli?) Tytön kanssa oikein tohinapäivä. Ensin aamulla oli leikkipuistotreffit, sitten päivällä pihakirppis/pomppulinnatapahtuma ja illalla vielä lastenkonsertti puistossa (Pellakaija Pum, ihan kiva.). Isi sai hoidella vauvaa joka tosin on lahjakkaasti unohtanut sen hehkuttamani tuttipullostajuomistaidon.... huoh. (No, onneksi täystissiaikaa ei ole enää ihan kamalasti jäljellä ja pääseehän sitä nyt kulkemaan kuitenkin kun sumplii.)
Sieltä pihakirppikseltä tarttui mukaan hattuhylly, ja sain kaupan päälle söpiksiä henkareitakin kun kerroin myyjälle mitä hyllystä suunnittelin. Kotimatkalla koukattiin rautakaupan kautta, haettiin pyörölista ja maalia jonka värin Tyttö sai tietty itse valita.
Mies laittoi hyllyyn tangon henkareita varten ja me Tytön kanssa maalattiin. (Kun työ oli valmis, huomasin että oltiin sumplattu tanko väärään kohtaan!! Noooh, ei muuta kun ensin muutama kirosana, sitten tanko poikki, vähän fiksausta hiomahiirellä, uutta maalia pintaan ja uusi tanko oikealle puolelle...)Tänään komeus oli vihdoin kuivunut ja päästiin ripustamaan se seinälle. Kyllä tulikin hieno! Ja on se nyt myös Tytön mielestä hieno vaikka ensin meinasi iskeä pahemman luokan kriisi, Tyttö oli koko ajan luullut että siitä on tulossa kaappi. Että äiti tekee siitä kaapin. Äiti pystyy nimittäin ihan mihin vaan.2 kommenttia:

  1. Eikö äiti tehnyt kaappia siitä :D voi pieniä mieliä, kun ne saa niin ihania ideoita jotka äiti (tai) isi tottakai osaa :D

    Hieno tuli!!

    VastaaPoista
  2. Joo ihan helppo juttu, seinät vaan ja ovi! =D Ei voi olla niin vaikeeta!!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!