perjantai 4. heinäkuuta 2014

Riikinkukon encore


Korkeasaaren matkamuistomyymälästä voi hankkia kotona odottavan leluvuoren jatkoksi pörröisen leijonanpennun tai kumikäärmeen...


...tai sitten suosikkieläimen kuvalla varustetun postikortin, lähettää sen itselleen ja saada hillittömät kiksit postilaatikolla muutaman päivän päästä. Parhautta!

(Etten kuulostaisi liian hurskastelevalta niin voin tunnustaa että siellä leluvuoressa majailevat jo mm. eläinmuseosta ostettu ankylosaurus, Maretariumista ostettu Hanna-Hauki sekä Vellamosta ostettu lepakko...)4 kommenttia:

 1. Blogeja lukemalla oppii. Mullekin oli uutuustieto se, että riikinkukot pääsee pyrstönsä kanssa korkealle kuten tuossa sun Korkeasaari-postauksessa. Toinen riikinkukkoon liittyvä uusi asia mulle selvisi pari vuotta sitten kun meillä täällä sijaitsevalla kotieläinpihalla on kyseisiä tipuja. Jostain syystä olin mieltänyt ne harvinaisiksi/erikoisiksi otuksiksi notta niitä varten pitäisi olla erikoislupa tmv. että niitä saa pitää muualla kuin johnain eläintarhassa tai ylipäätään pitää ikinä muualla kuin eläintarhoissa. Kaikenlaista outoa luuloa onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tjaah, riikinkukot on niin eksoottisen näköisiä että en kyllä itekään olisi osannut kuvitella sellaista kotieläintilalle...

   Poista
 2. Joko mä kirjoitin sen Korkeasaari- ja riikinkukkoklassikon:

  Kaksi tenavaa keskustelee
  Kato tosson safaani!
  Ei, pöljä, se on kiirinkukko!

  Huokaus, se pehmoleluvuori. Kun niillä kaikilla on nimi ja niitä rakastetaan niin ei voi hävittääkään. Ja niitä tuo isovelikin lahjaksi reissultansa. Huuuh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miä salakuljetan välillä vinttiin sellasia millä ei ole pitkään aikaan leikitty ja toivon ettei lapsi muista niiden olemassaoloa ja ala etsiä. Muutaman kerran olen jäänyt kiinni.. "Miks TOI on TÄÄLLÄ????"

   Poista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!