keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kaljatelttoja ja ilmaisia elämyksiä


Viikonloppuna oli ohjelmassa vähän erilaista keskiaikailua. Oli nimittäin Kotkan Meripäivät jossa oltiin esittelemässä seuran toimintaa. Oli kaljatelttoja, karaokea, tivoli, Musta Barbaari, Kiinalaisia kevätrullia, metrilakua, kymmeniä tuhansia ihmisiä -ja me, teltta josta ei voinut ostaa mitään!

Meidän teltalla sai ihan ilmaiseksi haistella tervan ja savun tuoksua, istuskella nuotiolla, leikkiä meidän lasten kanssa, poseerata karhuntaljalla, kokeilla kuinka paljon rengaspanssari painaa tai sovittaa sitä päälle, lueskella meidän kirjoja tai vaikka jutella keskiaikaisen ruokavalion terveellisyydestä, kirjonnasta tai siitä miten sielu on kotona savun hajussa.
Oli ihanaa seurata ihmisten hämmentyneitä ja innostuneita reaktioita. Ja oli todella mielenkiintoista jutella erilaisten ihmisten kanssa, taas sai todeta miten merkillisiä mielleyhtymiä keskiaika ihmisissä herättää. Ja noin sata kertaa sai vastata siihen kaikkein suosituimpaan kysymykseen: Miksi? Mikä kumma sai sinut kiinnostumaan keskiajasta?? Ja mehän kerrottiin. 


Ehkä parasta kuitenkin oli se kun lapset eivät voineet ohittaa kojua ilman että tulivat ihmettelemään karhua ja meitä ja kaikkea muuta jännää mitä kojulta löytyi. Ja se kun ne eivät olisi malttaneet jatkaa matkaa! Yksikin poika olisi leikkinyt meidän Tytön kanssa vaikka kuinka pitkään onkimisleikkiä. Ympärillä karusellejä ja musiikin jytkettä ja krääsää vaikka muille jakaa, mutta näitä viihdytti keppi jossa naru. Priceless!
Äitiii, ei lähdetä vielä kotiin, haluan katsoa tän auringonlaskun loppuun!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!