sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Muistikortilta

Kuluneella viikolla ollaan ehditty vaikka ja mitä. On matkustettu paikallisbussilla (keskiaikavaatteissa) kaupunkiin, on jaettu flyereita torilla (keskiaikavaatteissa), käyty kuuntelemassa luentoa kirjastolla (keskiaikavaatteissa) ja käyty juhlimassa nelivuotiaan synttäreitä (jep, arvasit oikein, keskiaikavaatteissa). Kesä-Heikki pitää niin kiireisenä ettei edes vaatteita ehdi vaihtaa.


Keskiaikahörhöilyistä ei ole kuvia mutta muistikortilta löytyi muuta. Juhlittiin meillä vappuakin ja ihan tavallisissa vaatteissa. Oli ilmapallot ja serpentiinit ja saippuakuplat ja vappuviuhka. Mies paistoi munkkeja ja minä ruuvasin seinään sammutuspeitteen. Tehtiin grilliruokaa uunissa koska ulkona oli niin pirun kylmä ja juotiin miehen tekemää simaa. Kivaa oli vaikka oltiinkin niin väsyneitä että vapuksi varatut skumpat juotiin vasta toissapäivänä saunassa.


Torstaina käytiin akkain kanssa pääkaupungissa shoppailemassa Kesä-Heikkijuttuja. Ikeassa ja Biltemassa lähti tuliaisten ostelu vähän lapasesta, leikkiastioiden ja -vihannesten lisäksi mukaan tarttui ihanat minikokoiset puutarhavälineet. Neiti sai oman kasvimaan johon käytiin heti hakemassa parit orvokit.


 Ja isäni näyttelynavajaisiakin on ehditty juhlia. Kotiin tultua olisi tullut ihania ilta-aurinkokuvia jos oltaisiin oltu kymmenen minuuttia nopeampia, mutta koska ei oltu, tuli harmaita kuvia.


Minäkin sain orvokkeja. Oliko teillä yhtä kiva viikko?


2 kommenttia:

  1. Tuo Pyhtään tapahtuma olisi mahtava, mutta Hesasta on ehkä mulle liian kallis/pitkä matka. Pitää miettiä ja tutkailla mahdollisuuksia...

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!