keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Hurraahuutoja, fiilistelyä ja haukotuksia

Lisää kesäfiilistelykuvia.


Tuonne on ihan huomaamatta tullut ihan kesä. Hiirenkorvatkaan ei ole enää hiirenkorvia vaan lehtiä!


Multa menee kaikki ihan ohi kun kaiken töiltä liikenevän ajan jumitan tietokoneella päivittämässä nettisivua tai piirtämässä helppotajuista mekonompeluohjetta tai suunnittelemassa vaellusta tai mitäikinä. Perunat sentään on jo maassa! Ja aika pitkälti muutkin siemenet.


No huomenna on vapaapäivä. Ohjelmassa päiväkotiin tutustumista, kun kaikki aikaisemmat suunnitelmat meni plörinäksi kun neiti sai flunssan. Mutta hei kolmikertainen hurraahuuto päiväkodille: Vaikka ne oli unohtaneet kokonaan käsitellä meidän hakemuksen, niin muutamassa päivässä järjestyi tytölle paikka tosta lähipäikkäristä. Siis tosi läheltä, näkyy meidän pihalle! Kuinka onnellinen voikaan ihminen olla siitä että päiväkoti ja työpaikka on molemmat muutaman minuutin säteellä kotoa!

Vitsi että muutenkin odotan tätä uutta aikakautta. Siis että voin mennä töihin samaan aikaan kuin mieskin, ja olla perheen kanssa illalla kotona. Ettei tarvi potea jatkuvasti huonoa omaa tuntoa mummin kuormittamisesta lapsenhoidolla ja sumplata ja vumpata vuorojen kanssa. (Saatiin muuten se 15 päivän sopimus, terveisiä vaan mummille..) Ja lapsi pääsee leikkimään muiden lasten kanssa ja opettelemaan vuorovaikutustaitoja. Vielä toinenkin kolminkertainen hurraahuuto päikylle!! Hurraa(x3)!!


Mutta huh että meinaa väsyttää! Vaikka kaikki tuo markkinahomma on itseaiheutettua ja kaikenlisäksi vielä kivaa, niin alkaa muutaman kuukauden aherrus jo tuntua. Ja sitten vielä joku valvottaa yöllä. Onkohan siellä täysikuu tai jotain? Jospa tänä yönä tulisi nukuttua vähän enemmän.


Nämä kuvat on muuten oikeasti ihan vanhoja jo, nuokin kirsikat jo kukkii tuolla!


2 kommenttia:

  1. Nopeasti todella mennyt aika, hiirenkorvat ja kevät. Toivottavasti kesä ei mene yhtä nopeasti.
    P.S Jätin sinulle tunnustuksen blogiini ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!