torstai 20. joulukuuta 2012

Tuttifruttimarjoja ja zombin räkää

Olipa kerran joukko hölmöläisiä jotka päättivät rakentaa talon.


Talosta tuli hölmöläisten mielestä tosi hieno vaikka siinä olikin katossa reikä ja vähän muutakin vinossa. Talon seinillä ja pihalla on paljon kirjaimia sillä se oli myös hölmöläisten koulu. Mutta sitten hölmöläisten piti muuttaa pois ja talosta tuli autio.Aution talon katolle ja pihalle kasvoi kummallisia sieniä ja sitten sinne muutti zombeja asumaan. Saattaa tosin olla että zombeista tuli zombeja vasta sitten kun ne olivat syöneet kummallisia sieniä. Talon katolle muutti pelottava punasilmäinen sika.


Sienien ja pihan puiden päälle tuli zombien räkää ja pihalle kasvoi tuttifruttizombimarjoja. Zombit saattoivat myös olla Shrek ja Fiona ja sienien päällä Shrekin räkää koska Shrek aivasti niiden päälle.


Aasille on ihan sama asuuko talossa hölmöläisiä, zombeja vai Shrek ja Fiona, kunhan räkää ei joudu sen selkään. Sen pituinen se.


(Oli miehen kummityttö yökylässä.)


2 kommenttia:

  1. Hitsi, ei sun mitään iglua enää tarvi vääntää, kun oot tehnyt noin hienon talon. Tarinasta puhumattakaan. (Kuuletko kateutta ja katkeruutta äänessä?!?)

    Jos sitten vaikka söisitte lopun taikinan, mutta ei missään nimessä piparihimmeliä ,-)

    VastaaPoista
  2. Meillä olis kyllä toi kynttelikkö ruokapöydän yläpuolella, eikös oliskin aika tunnelmallista jos siihen ripustaisi pipruja. Ehkä nätimpi kun näkkäri?
    Tosin lapsi menis päästään sekaisin, nytkin on aika vaikea selittää miksi p.k.talon pihalla olevaa aasia ei saa syödä. "Syyään toi heppa."

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!