torstai 13. joulukuuta 2012

Kooma, tähti ja ötökkä

Kooma. Miehellä alkoi maanantaina loma, mikä suomeksi tarkoittaa sitä että hän leikkii koti-isää ja minä olen käynyt ihan oikeasti töissä. Iltavuoroja. Aamut on kuluneet... ...johonkin? Tiistai taisi mennä infernaalisen niskajumin kanssa ja eilen ja tänään on askaroitu joulukorttien parissa. Ai miten niin myöhässä? Nehän ehti ihan ajoissa postiin tänään, viimeisenä lähetyspäivänä.


Muistin tuossa nimittäin juuri yhden jutun. Joulun. Mitään ei olla sen eteen vielä tehty paitsi nyt nuo kortit. Varmaan pitäisi jotain lahjoja hankkia jollekin? Ainakin lapsille. Jouluruokaa? Siivotakin kuulemma pitäisi ja selvittää missä ja kenen kanssa se joulu tänä vuonna vietetään. No tänään kaivoin joulukoristelaatikon esille ja hätäpäissäni kylvin koristeita sinne tänne ennen töihin lähtöä. Lapsi meni sekaisin innosta ja onnesta!


Töistä kun tulin kotiin täällä tuoksui pipari ja kynttilät paloivat. Pöydällä näkyi olevan ainakin dinosauruspipareita ja sydän jossa lukee äitille. Ehkä otan niistä teille huomenna kuvan...


Yhdellä pehmotonttu-ukolla on harmaat säärystimet. Tyttö sanoi että tontulla on säärikääreet! Seuraavan sukupolven keskiaikahörhön koulutus taitaa olla hyvällä alulla.

///

Kameran kanssa en ole ehtinyt heilumaan joten saatte ihailla taannoisia kuvia neppajymykerhon innoittamasta rannekorutähtihärpäkkeestä. On kyllä komia!


Tämä on bonuskuva. Ötökkä. Ihmeellistä millaisella hellyydellä kaksivuotias voi moista hoivata! Tosin nyt se on kyllä jo edesmennyt ötökkä.

Ihanaa loppuviikkoa ihanat! Tämä menee nyt lämmittämään glögiä ja nakertamaan joulupiparia, jospa joku lahjaidea sitten ilmestyy minulle.


Ps. Sunnuntaina minulla on vapaapäivä, sitten saatte nähdä niitä keskiaikavaatteita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!