torstai 13. helmikuuta 2014

Karhu


Aarg, en saa niitä tytön ottamia valokuvia ulos sieltä kamerasta. Piuha on kadonnut maailmalle ja ennen ihan hyvin toiminut muistikortin lukija ei nyt haluakaan toimia. Tai ehkä vika on käyttäjässä...

Saatte sen sijaan ihastella tätä.

Aurinkoa nuuhkiva karhu

Syyttäkää vaan hormooneita mutta meinaan pillahtaa itkuun joka kerta kun kuvaa katson. Tämä karhu on vielä talviunilla mutta jospa se kevät ja aurinko sieltä vielä tulee?

***

Eilen käyty lääkärissä ja pikkutyypillä kaikki hyvin. (Vaikka sainkin kokea kauhunhetkiä kun lääkäri ei saanut sydänääniä kuulumaan. Onneksi pontevat kuperkeikat antavat osviittaa siitä että kaveri on hyvin vahvasti elossa.) Mamma vaan ei meinaa jaksaa. No, nyt helpottaa, sain sairaslomaa äitiysloman alkuun asti! Turha sitä on itseään rääkätä ja olla muitten jaloissa siellä kun mitään ei kuitenkaan pysty tekemään.2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!