sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Munamiehiä ja muita kuulumisia


Tänään oli taas se päivä vuodesta kun juostaan hysteerisenä ympäri taloa naama suklaassa.


Muutakin pääsiäisjuttua tapahtuu, muna-armeija on vallannut keittiön ikkunan.

Yhden miehen viikinkiarmeijani sai monta vuotta kestäneen rengaspanssariprojektinsa valmiiksi ja oli noin minuutin paniikissa kunnes keksi että haarniskan kaveriksi pitää tehdä myös rengaspanssarihuppu. On taas vähäksi aikaa tekemistä.


Yksiön vuokrasopimus on umpeutumassa ja häätöviikot voi alkaa, neuvolantäti antoi luvan että ensi viikolla saa syntyä. Tosin voi mennä vielä kuukausi. Ei kyllä oikeestaan tarvis.


Se hyvä puoli tossa pötsissä on, että mitä isompi pallo, sitä pienemmältä näyttää takapuoli. Noi on muuten ne farkut jotka ostin vuoden vaihteessa ja päätin että ne mahtuu loppuun asti. Jee jee.


3 kommenttia:

  1. Oh mikä ihana jätti masu <3 kuulin juorujakin jo sukupuolesta �� ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Juu ei toi sukupuoli ole mikään suuren suuri salaisuus ollu.. =D Varmaan neiti laverrellu teidän äiskälle? No vanhat ja viisaat osaa sen kyllä päätellä tosta pötsin asennostakin. ;)

    D <3 <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!