perjantai 18. huhtikuuta 2014

Arkikuvia


Kukaan joka on facebookissa ei varmasti ole voinut välttyä siellä villisti leviävältä arkikuvahaasteelta (jonka säännöt tuntuvat vaihtelevan yhtä laajasti kuin mitä haastajiakin on). Minäkin innostuin napsimaan kuvia ja sain vielä haasteesta sen version jossa kuvia piti ottaa viisi joka päivä. Ja koska aivoni ovat joko muuttuneet mämmiksi tai siirtyneet mahaani, ei minusta kuitenkaan irtoa mitään järkevää joten saatte nyt tekin ihastella millaisia pikanäpsyjä olen lataillut nettiin viimeisen viikon aikana.Oikeasti varmaan 80 % ajasta olen siellä facessa viettänyt tai sitten netin koukuttavinta peliä, 2048:aa nakuttamalla. (Yritin välillä pelata tetristä mutta se oli liian vaikeaa kyljellään maaten.) No olen hei myös siivonnut ja saunonut ja... ...käynyt lenkillä! Kyllä miä tiedän nää hommat!No käytiin me kaloja katsomassa miehen viimeisen talvilomapäivän kunniaksi. Ja äitin kanssa kaupungilla.
Neuvolan lääkäri katteli että tyypillä ei ole vielä mikään kiire mutta minusta tuntuu että voishan toi syntyä vaikka huomenna. Tai sunnuntaina, olis kätevää kun isosisko on muutenkin menossa kummilaan. Eiks tehtäs näin?Maha ainakin on ihan pinkeä ja näyttää ylhäältä päin katsottuna ihan pääsiäismunalta.

(Mistä vetoa postailen vielä toukokuun puolessa välissä mahan vierestä... ...jos osaan enää käyttää tietokonetta siinä vaiheessa. Puuh.)6 kommenttia:

 1. Koska pötsihenkilön pitäisi tulla pihamaailmaan?

  VastaaPoista
 2. Heti vapun jälkeen on laskettu, eli se+/- 2 viikkoa alkas niinku än yy tee nyt. No okei sunnuntaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetän sulle bittimuodossa chiliä jota voit popsia, pitäisi irrota sitkeimmänkin sisäihmisen! Uusista siemenistä tulikin huhhuh-törmyä paprikaa ettei kykene erkkikään syömään kesyttämättä kunnolla jos silloinkaan! :D

   Poista
 3. :D Ah, viimeiset metrit - on tietty ne pisimmät. Jaksamista odotteluun ja valoisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!