tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ihan takapihalla


Taidan olla tosi pesänrakennushormooneissa kun tällä hetkellä parhaat kiksit aikaansaa uusi......pyykkinaru!!! Ja pyykinkuivatustanko!! Ihan itte maalasin ton tangon..
...ja siivosin kasvimaan viljelypöytähyllysysteemin josta irtosikin valehtelematta puolitoista jätesäkillistä roskaa. Että oli ehkä aikakin siivota.

Kattokaa muuten ton kissan ja etanan ilmeitä. Etana on ihan ooooooo ai lav juuuuu ja toi kissa on ihan että voi v*ttu lopeta jo!
Takapiha alkaa olla jo tosi kiva, polvenkorkuista rikkapusikkoa kasvanut takareuna on muuttunut tosi toimivaksi leikki+kokkailualueeksi. (Vähän vielä hiekkaa puuttuu mutta ei olla pienistä.) Nyt on keinutkin paikallaan ja autotallin nurkasta löytyi tyhjillään lojumasta rikkinäinen arkku jonka mies korjasi ja nyt sinne saa säilöttyä polttopuuta ja muuta grillauskamaa. Jee!Nyt sit vaan odotellaan että tulis vähän vihreääkin. Rehellisyyden nimissä en kyllä tiedä kuinka paljon jaksan tänä vuonna mitään hyötykasveja hyysätä. Mitään ei ole kylvetty ainakaan vielä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!