sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Karkkipäivä


...oli itse asiassa eilen, mutta UNOHTUI kaiken tohinan keskellä! Joten tänään otettiin vahinko takaisin ja reippailtiin kioskille jätskille.
Pyörä on muuten eri kuin se aikaisemmin esitelty. Tämä on kokoa pienempi, löytyi kirpparilta, ja yks kaks neiti oppikin polkemaan ihan itse ilman työntämistä. Ja lujaa polkeekin! Maailman pähein pirikello on Prismasta.

Pyörä on vaaleanpunainen, sen mukana tuli Hello Kittyn kuvalla varustettu etukori aarteita varten ja istuin vauvanukelle. Istuimeen ommeltiin pul-paloista vielä pehmuste. Kyllä nyt kelpaa!Aah, kevät! Tai melkein kesä, ainakin vähäsen, västäräkkien mukaan. Olo on melkein turhankin seesteinen, oikein ärsyttävyyteen asti. Tasapainon vuoksi olen kyllä välillä myös kiukkuinen kuin ampiainen, ettei liian tylsäksi kävisi elämä.

***


Kassi on melkein valmis. (Tänään urakoin itse asiassa vielä näitäkin kuvia pitemmälle mutta ihan kaikkea en kuvannut.) Siihen tuli farkkukankaalla vahvistettu pohja ja vedenpitävä sisus jossa on ainakin miljoona (10) taskua lisää. Ja lenksu tuttikotelolle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!