torstai 27. kesäkuuta 2013

Päiväkotipäivä

Mikä päivä tänään on? tai Onko tänään päiväkotipäivä? kysyy neiti aamulla ekana jos menen herättämään -siitä tietää että ollaan lähdössä johonkin kun ei saa nukkua niin kauan kun nukuttaa. Tänäänhän on kotipäivä! tai En halua mennä päiväkotiin! on useinmiten vastaus. No, nyt alkaa jo helpottaa. Tänään lähdettiin jo ihan reippaasti ja kerättiin matkalla päiväkodin tädille kukkia. Viime viikolla vielä päiväkodissa oli paha olla. Ja tylsää. Nyt menee jo ihan hyvin enkä enää joudu jättämään tädin syliin parkuvaa ja nikottelevaa lasta.

Kesä-Heikki ja kiireiset ja väsyneet vanhemmat ja selkäkipuinen äiti ja siihen vielä päiväkoti ovat olleet yhdelle pienelle vähän liikaa ja sen on huomannut olemisessa. Päiväsaikaan riiviö joka iltaa kohden yltyy, kauhea taistelu nukuttamisen kanssa ja yöllä toiveikkaasti meidän sänkyyn. No, onneksi senkin suhteen alkaa jo vähän helpottaa. Nyt vain paljon aikaa yhdessä ja paljon hellyyttä!

Päiväkotihommeleista tarinoin siksi, että tämä on kuulkaa Päin Mäntylää-blogin historian ensimmäinen sponsoroitu postaus! Sain kevättalvella sähköpostia jossa kysyttiin kiinnostaako minua yhteistyö liittyen vaatteiden merkitsemiseen, ja kun kerran päiväkodin aloitus alkoi olla ajankohtaista, niin tottahan minua kiinnosti! Magdaleena on myynyt sielunsa markkinavoimille.


Sain tilata LabelYourselfistä silitettäviä nimikointinauhoja. Nauhoihin sai itse valita fontin, värit sekä kuvan ja tilasin ne tottakai hienolla dinosauruksen kuvalla! Toimitusaika tuntui minusta pitkältä, ehdin jo vähän ihmetellä missä ne viipyivät.

Nauhojen kiinnittämiseen vaadittiin melko kovaa lämpötilaa joten en uskaltanut niitä kaikkiin vaatteisiin alkaa silittämään. Kokeilin ensin kiinnittää lappua trikoisen bodyn niskaan ja sain huomata että vaikka itse vaate kestäisikin hyvin kuumaa, niskalappu ei välttämättä kestä silittämistä vaan sulaa... totesin myös että lappu näkyy tylsästi ohuen vaatteen läpi.


Päädyin sitten lopulta merkkaamaan nauhoilla vain verkkarit joissa on sopivan paksu vyötärökaitale. Varmaan se onnistuisi muihinkin vaatteisiin mutta koko juttu tuntui niin työläältä että laiskuuttani olen merkkaillut niskalaput kangaskynällä jonka tilasin myös. Tosin, huomasin vasta käytössä että kynä ei ole tussimainen vaan kuulakärkinen, joten sillä onnistuu vain juurikin niiden niskalappujen merkkaaminen. Joten sukkien ym laputtomien asioiden merkkaamista varten jouduin sitten kumminkin ostamaan ihan kunnon kangastussin. 


Huoh, olin toivonut että olisin voinut kovasti kehua tuotetta jonka kuitenkin ilmaiseksi sain, mutta totuus on se, että tuolla ne laput ja kynä makaavat käyttämättä ja merkkailen vaatteet sillä Prismasta ostamallani tussilla. 


Mutta hei, niissä verkkareissa ne laput on kestäneet hyvin mukana ja onhan ne söpöt!2 kommenttia:

  1. Onnea ekasta sponssipostauksesta ;) Mulla on myös kangastussi ja se on niiiiiiin helppo :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!