tiistai 18. kesäkuuta 2013

Elossa ehkä

Markkinoista selvitty jotakuinkin hengissä. Viherkasvit ovat ruskeita, koti saastainen. Tiskipöydältä löytyi homeinen jokin, porkkanamaassa kasvaa enemmän vesiheinää ja elämänlankaa kuin porkkanaa ja jääkaapista löytyi palovaroittimen paristo (??!!??). Tulehdusarvot koholla ja antibioottikuuri. Mutta hengissä.

Päiväkodin tädit varmasti arvostivat puhelua maanantaiaamuna: saanko tuoda lapsen hoitoon vaikka olen unohtanut ilmoittaa hoitopäivät? En ollut muistanut että elämää on myös Heikin jälkeen.

Markkinat olivat menestys, kävijätavoite ylittyi moninkertaisesti ja tunnelma oli hyväntuulinen ja ihana. Positiivista palautetta on tullut huimasti, se palkitsee! 

Nyt on aika levätä, kitkeä kasvimaa, harventaa porkkanat ja suunnitella juhannusta. Varovasti voi pyöritellä ajatusta siitä, että josko ensi vuonnakin markkinat?

Kuvia saatte nähdä myöhemmin.


5 kommenttia:

 1. Onnea menestyksestä ja nyt aikaa toipumiseen!!
  ...palovaroittimen paristo?? :D

  VastaaPoista
 2. Juuh, paristo. =D Mies analysoi että sen on täytynyt ryömiä sinne itse jääkaapin päältä. Minä en kyllä yhtään ihmettelisi vaikka olisin laittanut sen sinne ihan itse... =D

  VastaaPoista
 3. Oli tosiaan mahtimarkkinat, kiitos järjestäjille, kauppiaille ja muulle väelle. Olisi hienoa, jos ensi vuonnakin olisi markkinat - ei matka Hesasta ollutkaan liian pitkä, ainakaan pikavuorobussilla. Silloin olisin jo keskiaikapuvussa paikalla. ;) Kuulin paikallisten puhuvan markkinoilla, että Pyhtäällä ei ole tapahtunut vusoikymmeniin mitään - joten tapahtuma oli ilmeisen toivottu.

  Nyt mietin lähtisinkö Hämeen keskiaikamarkkinoille elokuussa...

  VastaaPoista
 4. Jee, kiitos Liiolii!
  Hämeenlinnan markkinoita suosittelen lämpimästi! Ne oli meille se ensimmäinen juttu joka sytytti sen kipinän jonka ansiosta ollaan tässä nyt. =)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!