sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesä-Heikki: kulissien takana

Edellisen postauksen kommenteissa toivottiin lisää tarinoita markkinoista, joten tässäpä teille kuvakavalkadi siitä kaikesta mitä täällä Mäntylässä on viime aikoina tapahtunut.


Ukkoseni on markkinoiden rakennevastaava. Samalla kun minä olen keskittynyt visuaaliseen ja virtuaaliseen puoleen, tuo on muuttanut meidän autotallin Heikki-verstaaksi ja taikonut pöytiä, penkkejä, kylttejä, roskispömpeleitä ja vaikka mitä!


Jotkut kuulemma säilyttää autotallissa autoa...


Minäkin ole välillä päässyt pois tietokoneelta ja repimään nauloja, hiomaan ja maalaamaan. 


Ja on kuulkaa muuten nauloja revitty! Puutavara on ilmaiseksi saatua (kiitos Ville ja Anna!!!) vanhaa ladonseinälautaa ja entisiä rakennustellinkejä, ihan mahtavaa vanhan ja harmaan fiiliksen omaavaa lautaa, mutta oli niissä naula poikineen.


Lapsikin on osallistunut, paras tapa saada mitään nikkaroitua kaksivuotiaan ollessa paikalla, on antaa sillekin mitta tai pensseli käteen.


Jos muuten haluat viimemetreillä mukaan Kesä-Heikin mahtavaan porukkaan ja osallistua talkootyöhön, kannattaa kurkata Heikin nettisivulta tarkempaa infoa talkoohommista ja -päivistä. Luvassa on talkoolaisille muurikkalettuja, ja saattaa myös olla että joku jossain vaiheessa paljastaa, miksi yksinäisellä metsätiellä ei kannata huutaa ti-TAU (paino viimeisellä tavulla).Mut hei, nyt lasketaan enää päiviä! Tai öitä... kuusi yötä Heikkiin on!


4 kommenttia:

  1. Hei, mä pääsen kuin pääsenkin tulemaan! Harmi, ettei ole oikein mitään keskiaikaista vaatetta päälle, paitsi huivi vähän sinne päin...

    VastaaPoista
  2. Oli ihan tosi mahtavaa! Nyt alkoi vähän himottaa keskiaikaharrastuksen elvyttäminen... näin niin kun reilun 20 vuoden jälkeen. Pukua jo suunnittelen ja koruja!

    VastaaPoista
  3. Vau! Tervetuloa vaan takaisin!! Ehkä vielä tavataan sca-tapahtumassa joskus... ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!