torstai 21. kesäkuuta 2012

Kesäretkikohdevinkki ja hirmu söpöjä eläinkuvia

(Tämä postaus on siirretty vanhasta blogista.)

Nyt se alkoi -miehen kesäloma, ja tietysti samalla myös minun! Viimeisen (lyhennetyn) työpäivän jälkeen hyppäsimme autoon ja huristelimme Kungsbackan kotieläintilalle!

Varoitus: seuraa täyslaidallinen toinen toistaan söpömpiä eläinkuvia!


Aloitetaan heti samantien söpöyden multihuipentumalla, villavalla pikku vasikalla. Ihana!


Vasikoita oli kaksi mutta ei tuo toinen ollut ollenkaan niin söpö. Tytön mielestä se oli koija tai lamma mutta ei ollenkaan lehmä.


Spider pig tykkäsi rapsutuksista vaikka olikin vähän pelottavan näköinen. Keskimmäisen yläkuvan 400-kiloinen jättiläissika ei pienen päivänvarjon kokoista korvaansa lotkauttanut vaan katseli meitä tyynesti varjosta. Näytti kyllä siltä että se olisi saattanut saada sydänkohtauksen jos olisi sijoiltaan liikkunut.


Sympatiat aasintammalle joka nojaili katoksen seinään talon kokoisen vatsansa kanssa -ei ole helppoa olla helteellä paksuna, I know!


Kalkkunahäkin kyljessä oli lappu, jossa luki, että Herra Kluk Kluk on kiukkuinen, mitä punaisempi pää, sitä vihaisempi. Oli se, hyvin punainen. Kalkkuna sanoi TUM ja värisytti höyheniään. Vaikuttavaa.


Vuohet olivat ehkä kivoimpia, ja ainakin äänekkäimpiä. Ja ahneimpia.


Pitkäkarvaiset lehmät loikoilivat kauempana, piti ottaa zoomi käyttöön.


Iso hevonenkin tyytyi pienen juoksunäytöksen jälkeen mutustelemaan kauempaa löytämiään herkkuja. Tosin myöhemmin heppa tuli päiväkävelylle ja pääsimme silitysetäisyydelle.


On se kaupunkilaislapsi. Sanoi noita kärryjä autoiksi.


Kiva päivä, kiva paikka! Suosittelen lämpimästi, varsinkin tämmöisten pienten kanssa. Oli juuri sopivan kokoinen, ei mennyt kiertämiseen koko päivää. Eläimet olivat lähellä ja niitä pääsi syöttämään ja rapsuttamaan. Taukoja varten oli laavuja ja pikku kahvila, ja ihan rauhassa saatiin olla, ei ollut muita lapsiperheitä tungeksimassa. Ehdottomasti tämän ikäiselle parempi kuin iso eläintarha!

Muista kesälomasuunnitelmista kerron huomenissa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!