sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Ihan itte omin pikku kätösin


Mies jätti pikkurillin traktoritallin oven saranapuolen väliin. Nivelessä jotain sanoi naps ja mies sanoi monta aikuisten rumaa sanaa. Uh, puistattaa vieläkin. Onni pikkusormionnettomuudessa, mies on nyt sormensa kanssa sairaslomalla, juuri parhaaseen remontin loppusuora-aikaan. Ihan kaikkea se ei tietystikään pysty tekemään, mistä syystä tänäänkin mies vahti lapsia ja laittoi ruokaa samalla kun minä sahasin, vasaroin, naulasin, hioin ja maalasin. Kuulkaa ihan itte! 

Todistusaineistoa:


Teen ikkunalautoja kuormalavalaudoista!

Huomenna mennään helv IKEAan. Pitäkää peukkuja!


2 kommenttia:

  1. Au au au au - miehen puolesta,

    ja toivottavasti ei mennyt hermo Ikeassa. Tosin usein se menee vasta kun pääsee kotiin ja alkaa asennus... ;-)

    VastaaPoista
  2. Todellakin au! =(

    Mut kaappi on asennettu ja kasassa, hieno tuli! Eikä mennyt edes hermo miehellä, mut sepä onkin erityisen taitava. ;) <3 Ikeassakin oli ihan siedettävää, ei ollut ruuhkaa kun mentiin maanantai-aamupäivänä. Kai ihmiset silloin on keskimäärin joko nukkumassa tai töissä kiroamassa sitä että on maanantai.

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!