lauantai 17. tammikuuta 2015

Kas päivää


Kauhee pöhinä päällä kirjoittaa jotain blogiin. Sit avasin bloggerin ja iski tyhjän paperin kammo. Huuu! Ideoita olisi nyt vaikka kuinka paljon, mutta mistä sitä aloittaisi näin pitkän tauon jälkeen?

En keksinyt mitään. Suljin bloggerin. Varmaan ainakin viitenä iltana peräkkäin.

Sitten rohkaistuin muokkaamaan blogin ulkonäköä ja koin valaistumisen nimimerkin suhteen. Hei hei Magdaleena, tervetuloa...

Villakalsarininja!

***

Olen tässä miettinyt tätä bloggaamisasiaa kovasti. Haluanko ja jaksanko blogata? Joo, se on kivaa. Pitäisi vaan päästä yli siitä "ei ketään kuitenkaan kiinnosta"-tunteesta. Haluanko blogata samalla teemalla kuin ennen? Joo ja en. Enemmän ja enemmän arveluttaa lasten oikeus yksityisyyteen. Joten jatkossa yritän pysytellä muissa aiheissa (vaikka pakko myöntää että mun lapset on niin ihmeellisiä että niistä kyllä riittäisi aihetta vaikka kahteen blogiin...............). 

Joten jatkossa... mitä seuraa? Ainakin venttiileitä. Luonnonkosmetiikkaa. Sisustusta. Keittiönkaappien ovien maalausta. Valokuvaamista. Sohvan päällisiä. Ompelujuttuja. Arkea. Semmosta.

Kuullaan!


5 kommenttia:

 1. =D
  Se on ollut meidän tän talven läppä, meillä on miehen kanssa molemmilla silkkivillakerrastot jotka on päällä about koko ajan, välillä vaan käy pesussa. Tästä on myös hellittelymuoto silkkivillaninja... <3

  VastaaPoista
 2. Mun oli myös tultava katsomaan, kuka on Villakalsarininjan takana - aivan loistava nimi :D

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa kyllä :) Joten mukavaa lukea ja Villakalsarininja,kuulostaa jotain Tatu ja Patu-ainekselta :D Hauska!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!