torstai 19. kesäkuuta 2014

Pyhtäälle kansa saapua saa...


Niih, olihan viime viikonloppuna ne markkinat! Meidän perheen hommana oli päivystää infopisteellä ja keskiaikaseuran nuotiopaikalla. Pienempi lapsi oli mukana koko viikonlopun, isompi oli lauantain rakentelupäivän mummilassa ja tuli sitten mummin ja papan kanssa markkinoille.


Poikanen nukkui autuaasti ja tyytyväisenä lähestulkoon koko ajan. Ei kylläkään tuossa kopassa vaan kantoliinassa. Tai sylissä, kas näin:


Yritettiin yöpyäkin teltassa mutta kahden aikaan luovutettiin ja ajettiin kotiin. Rääkyminen loppui kun pääsi omaan koppaan nukkumaan.
Tytön markkinat menivät vähän kiukuttelun puolelle. Kauan ja hartaasti odotetun hepan selkään ei uskaltanutkaan mennä, viikingeistä lähti liian kova meteli eikä taikurikaan jaksanut kiinnostaa. Eniten kuitenkin taisi harmittaa se että veikka sai olla mukana keskiajassa kun hän oli mummilassa. Onneksi lasten heikissä pääsi askartelemaan ja kuuntelemaan satuja, bändin tahtiin tanssiminen oli kivaa ja kavereitakin tuli joiden kanssa sai juosta ja riekkua. Että olihan se ihan kiva päivä sitten lopulta kuitenkin.
Muuten markkinat menivät enimmäkseen hienosti ja tällä kertaa ehdin kiertää valokuvaamassakin.

Mitään en tosin ehtinyt shoppailla, paitsi karkkiomenan tytölle. Vaikka kaikkea ihanaa ostettavaa olisikin ollut...

Ensi vuonna uudestaan! Ehkä. Toivottavasti! Jospa sitä sitten taas ehtisi olla paremmin mukana järjestelyissä.2 kommenttia:

  1. Kivat olivat markkinat, kiitos vielä vinkistä ! Taisin bongata osan teidän porukoista... :)

    VastaaPoista
  2. Hih Nollis, kiva kuulla! Olisit tullut moikkaamaan.. =)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!