keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Valmisteluja


Olis yhdet puutarhajuhlat tuloillaan. Isyysloman viimeinen viikko meni tiiviisti takapihaa entratessa.





On öljytty terassia ja puutarhakalusteita. Maalattu aitaa ja ovea. Korjattu aitaa ja porttia ja kaidetta. Istutettu kukkasia... tai siis mies on öljynnyt ja maalannut ja korjannut ja minä fiilistellyt niiden kukkien kanssa. Vielä on vähän fiksaamista ennen kuin kaikki on valmista.



On nautittu helteestä ja oltu nauttimatta. Hikoiltu ja poltettu nahkat auringossa ja kärsitty nestevajauksesta. (Miten voi oikeasti ehtiä juoda niin paljon kuin mitä hikoilee ja imettää??)





No nythän siellä jo sataa ja miehen lomakin on loppu. 




Vauva on edelleen tosi rauhallinen tyyppi (silloin kun kuu ja tähdet ovat oikeassa asennossa) ja nukkuu hyvin ja pitkään (kunhan sen saa ensin nukahtamaan). Muun ajan, etenkin väsyneenä ja etenkin iltaisin, se rääkyy. Viime päivinä on rääkynyt vähän turhan ahkerasti. No onneksi hiljenee kantoliinassa, ainakin useinmiten.



2 kommenttia:

  1. <3 Teillä niin ihanan näköistä pihalla (ihan hävettää, kun katsoo ikkunasta omalle pihalle...josko ens vuonna sitten meilläkin?! )... Ja pienikin on jo kasvanut noin paljon! <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!