tiistai 20. toukokuuta 2014

Teltassa


Kesän ensimmäinen hellepäivä. 
Pihalle pystytetty teltta,
mikäs siellä on ollessa. 

Iltaan asti. 
Yöksikin olisi tehnyt mieli jäädä 
mutta ei ihan vielä kuitenkaan.Pojallekin on vaate syntymässä.Mikäs viikinkiä hymyilyttää?3 kommenttia:

 1. IHANA teltta! Teittekö itse vai ostitteko jostain valmiina? Oisko voinut saada enempi kuvia teltasta, toi ois ihan huippujuttu varmasti meilläkin! Voisko siellä oikeasti olla yötäkin?

  VastaaPoista
 2. Toki voin kuvata telttaa lisää! =) Toi meidän ei ole itse tehty, kangas on sen verran isotöinen, mutta ohjeita löytyy vaikka pinterestistä haulla viking tent.
  Tarkoitus on lähteä tuon kanssa heinäkuussa 6 päivän keskiaikaleirille ja ennen sitä harjoitella yöpymistä kotipihassa. Kyllä se on ihan yöpymistä varten hommattu, pitää vaan laittaa lattialle pressu ja sen päälle mattoja ja taljoja lämmikkeeksi, ja katolle hommata toinen pressu sateen varalta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis toi meidän teltta on ostettu käytettynä, edellinen omistaja oli teettänyt rungon puusepällä ja kankaan ompelijalla. =)

   Poista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!