maanantai 26. toukokuuta 2014

Uudet mekot!


Tytöllä on kaappi täynnä kesämekkoja ja luulin olevani hyvin varustautunut sillä saralla, mutta talven aikana oli tapahtunut jotain. Mekoista oli tullut paitoja! Kummallinen kutistava kaappi... ja sama ongelma minulla paitojen kanssa. Hirveä kriisi joka kerta kun pitää lähteä ulos. (Kyllä, tämän hetken hormoonicocktail pitää huolen siitä että kysessä todellakin on Kriisi isolla koolla. Paiskotaan koko vaatekaapin sisältö makkarin seinille suuria kyyneliä valuttaen-luokan Kriisi. Ei siitä sen enempää.)


Mies oli kiltti ja vei meidät keskustaan shoppailemaan kesävaatteita. Tyypillisesti mukaan tarttui kassillinen trikoota tytölle ja vauvalle, minulle ei yhtään paitaa. Eikä sitä leveälieristä hattuakaan jota etsin, mutta onneksi vastaan käveli maailman ihanin maksimekko.Minun mekkoni on ihana, koska

- Se on värikäs
- Se on mukava
- Se on (melkein tarpeeksi) pitkä
- Se ei ole imetysvaate
- Se ei näytä imetysvaatteelta
- Mutta siinä voi imettää!


Tytön mekko on ihana, koska

- Siinä on pinkkejä kissoja
- Siinä on liiloja kissoja
- Siinä on mintunvihreitä kissoja
- Ja taskut!6 kommenttia:

 1. Onko vauvahenkilön kanssa arki lähtenyt sujumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sujuu pääsääntöisesti, paitsi silloin (niinkuin tänään) kun menen syömään jotain sellaista mistä tulee pienen maha kipeäksi. Mutta muuten on kyllä hyvin leppoisa kaveri tämä. =)

   Poista
 2. Ihana on tuo sun mekko! Kävisin kopioimassa tyylin jos tietäisin mistä ostettu ;)

  Meilläkin oli käynyt kutistava kaappi-ilmiö talvenaikana!! :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindexillä on osta 40 €:llä, saat 10€ alennusta-kamppis... ;)

   Poista
 3. Ihana mekko, ihana tyttö, ihana siä! <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!