lauantai 3. toukokuuta 2014

Kun nyt vauhtiin pääsin...


Tänään mies vei lapsen kaupungille katsomaan klovnia, syömään ja shoppailemaan että minä sain ommeltua yhden tuikitärkeän komponentin tässä suuressa vauvansyntymäänvalmistautumisjutussa. Nimittäin isosisko-kassin! Tein veskan samoista kankaista kuin oma hoitolaukkuni ja täytin sen mukavilla isosisko-jutuilla, tyttö saa sen sitten kun tulee katsomaan vauvaa sairaalaan. Enkä tietenkään voi valokuvata sitä vielä tähän, näätte sen sitten joskus kun lahjan vastaanottajakin on sen nähnyt.

Sitten, kun kerran rauhallista ompeluaikaa jäi vielä yli, sain vihdoin tehtyä vauvan vaunuihin verhon!Jo silloin kun tyttö oli vauva, haaveilin Kurtis Baby Peace-verhosta vaunuihin mutta en vaan raaskinut sellaista ostaa. Ja hyvä niin, koska nyt meidän vauvalla on sairaan päheä Susanna Baby Peace!Purjerenkaat on rautakaupasta, muovirinkulat tilasin Laurelista ja ihana maatuska-kangas on tietenkin Susannan työhuoneelta!


Ai ai, kun siitä tuli ihqu!2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!