sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivänä


Meidän tenavat taktikoivat tämän syntymishomman hienosti niin, että isosisko syntyi päivää ennen isänpäivää ja tämä toinen nyt sitten muutaman päivän ennen äitienpäivää. 

***

Kirjoitin tuon lauseen tuohon muutama tunti sitten kun aloitin tätä postausta mutta ei hajuakaan oliko ajatus jatkumassa siitä johonkin suuntaan. No, jääköön tuohon. Tänään on vietettty äitienpäivää kotosalla, käyty vauvan ekalla vaunulenkillä ja leikkipuistossa naapurin tenavien kanssa leikkimässä. Ja mun sisko perheineen oli täällä vauvaa ihastelemassa. Nyt onkin sit jo ihan kuitti ja voi koomailla vauvan kanssa loppupäivän kun mies ja isosisko lähtivät anoppilaan äitienpäiväkäynnille.Minua on tänään lahjottu ihan mahdottoman paljon! Lapsi oli askarrellut päiväkodissa kukkia...


...ja mies oli tehnyt tälläisen huikean ihanan viikinki-rannekorun!Ja sitten vielä tälläisenkin! Miten se arvasikin että juurikin jostain tuollaisesta olen haaveillut. Se on kuormalavoista rakennettu yrttihylly, kuinka hieno!! Ja se on kätevästi tuossa terassilla keittiön oven vieressä että siitä on helppo käydä poimimassa yrttejä pataan. Ah!2 kommenttia:

  1. Hienoja lahjoja, toden totta!

    Meidän lapset on ajoittanut samalla tavalla, kuopus äitienpäivän tienoille ja esikoinen isänpäivän aikaan. Aika hauskaa!

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!