torstai 20. kesäkuuta 2013

On ongelma jos sitä ei hoida mutta ei iso ongelma hoitaa.

Minun selkäni siis. Ranka on suora siitä kohtaa mistä sen pitäisi kaartua ja kaiken lisäksi kaikki on vähän löysää. Syntyy fasettilukko ja lihaskramppi. Todella, on iso ongelma jos sitä ei hoida koska lopulta on hirmu vaikea edes hengittää saati sitten olla. Mutta ihana naprapaatti antoi sähköhoitoa, teki rutsautuksia ja käski liikkumaan. Tästä viisastuneena pysyin melkein koko työpäivän liikkeessä ja kas, selkä ei kotiin tullessa ole ollenkaan yhtä kipeä kuin töihin mennessä. Hurraa.

Tästä on hyvä jatkaa kohti juhannusta!


3 kommenttia:

 1. Hyvä että helpottaa - ja hyvää juhannusta sinne!

  VastaaPoista
 2. Oioi.. fasettilukko tuttu mullekin.. on kyllä todella tuskainen juttu!! Hyvä että sai osaava hoitaja nikamat paikoilleen, siitä se helpottaa! :)

  VastaaPoista
 3. Hei vaan PeNa ja elluelina! Toivottavasti teillä oli rentouttava juhannus!

  Harmi vaan kun sen selkäni lukon syytä ei hetkessä poistetakaan, niin se jumiutui aika nopeasti entiselleen. =( Nyt vaan pitäisi jaksaa jumpata niitä lihaksia!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!