perjantai 7. maaliskuuta 2014

Pitää itsensä kiireisenä


Projekti etenee.Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty?


Kappale, yksityiskohta, sauma kerrallaan, välissä syvään hengitys. Koko ajan vähän monimutkaisempaa kuin mitä oikeasti osaisi.Ihan kivaa kun on haastetta. Tuleepahan tehtyä välillä jotain muutakin kuin shoppailtua vauvatarvikkeita netistä tai suunniteltua mitä vauvatarvikkeita on vielä hankkimatta. (Oikeesti, kuka piilottais mun verkkopankkitunnukset??)


Ohje ja kaava, jonka suurennettua versiota saatan etäisesti noudattaa, on täältä.4 kommenttia:

 1. Tuo pöllökangas on ihanaa ja sopii tosi hyvin tuon turkoosin kanssa ja sulla tulee siihen oranssiakin johonkin vissiin? Innokkaasti Odotan näkeväni millainen siitä tulee! :)

  VastaaPoista
 2. Toi pöllökangas ON ihana! <3 Oranssia tulee vuori ja vetskarit. Miäkin odotan innolla! =D Saa nähdä millanen tulee... hitaasti se etenee mut joka päivä vähän.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kankaat ja kivan näköinen malli! Hiljaa hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tiina! On tuo taas vähän edennyt mutta seuraavaksi olisi purkamista edessä... jostain syystä ei nyt keskittyminen ole huipussaan... =P

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!