lauantai 22. maaliskuuta 2014

Mistä voi ostaa uuden pään?


Noniin, päätin ryhdistäytyä bloggaajana ja napsin vähän tunnelmakuvia eiliseltä. Eipä näissä kuvissa paljon muita ansioita olekaan, ainakaan kuvanlaadullisia sellaisia.

Teeleipiä tulossa...

Kettuessu markkinoilta, valtavasti riemua neljällä eurolla.

Yritän keksiä tekemistä ja keskittyä olennaiseen, olla ajattelematta kattoa. Kattoasia etenee nyt niin että ensimmäisen kattofirman tarjousta ei hyväksytty vaikka olisivatkin päässeet aloittamaan heti. Liikaa epäilyttäviä seikkoja. Ensi viikolla tulee terveystarkastaja(!) tutkimaan voiko täällä asua, niin että minä saan mielenrauhan siksi kunnes löydetään kattofirma ja remontti pääsee alkamaan. Nyt näyttää siltä että ensin tulee vauva ja kesä, sitten vasta remontti.


Uunissa paistuvia pitää vahtia.

Ei ole helppoa olla ajattelematta asiaa kun on pää ohjelmoitu näin kuin minulla. Pelkään pahinta, ja kun ajatusmylly lähtee käyntiin sitä ei pysäytä mikään. Osaan vakuuttaa itseni vaikka mistä ja löytää todisteita pelkoani tukemaan. Hyvin pian ihan kaikki viittaa siihen että vain kaikkein hirvein skenaario on mahdollinen. Sitten tulee kauhu, tiedättekö, sellainen kauhu että oksettaa. Minua on neuvottu, että pitäisi kirjoittaa ylös kaikki pelot mitä vuosien varrella ehtii pelätä, ja toteutuivatko ne. Ja koska suurin osa ei ole toteutunut voi siitä laskea todennäköisyyden ja sen perusteella ymmärtää että suurin osa peloistani on turhia vaikka ne kuinka todellisilta tuntuvatkin.

Mutta nyt kävikin niin että olin oikeassa. Katossa on jotain vialla. Jos kerran olin oikessa siinä, miksi muka muut pelkoni olisivat pääni keksimiä?

Kummin pojan vanha polkupyörä.

Uudessa kypärässä on vilkkuvalot niskassa!

Kummi oli hukannut avaimen...

Eilen iltasella kauhu meinasi taas ottaa vallan joten painelimme koko perhe pihalle entraamaan tytön uutta polkupyörää. Uusi satula, apupyörät, työntöaisa ja äidille muuta ajateltavaa. Enää puuttuu uusi pirikello hajonneen tilalle ja äidille uusi, paremmin toimiva pää.
Tänään mennään taas polkupyöräilemään ja illalla keskiaikaseuralaisten kanssa ulos. Ja jos oikein intoudun, saatan siivota vessan!


2 kommenttia:

  1. Mä en ole sitä pääkauppaa löytänyt vaikka tarpeen olisi ollut täälläkin, monta kertaa.

    Toivottelen edelleenkin voimia, ja hyvä, että terveystarkastaja käy. Faktat varmasti helpottavat sen päänkin kannattelua!

    VastaaPoista
  2. Jep, sitten ainakin tietää tilanteen.. =)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!