torstai 20. maaliskuuta 2014

Oxford dipper ja kakka


Eilen oli niin tuhannen kurja olo, että pyysin äidin tänne flunssaista lasta hoitamaan ja lähdin itse uimaan. Ja kyllä kuulkaa kannatti!

Eihän sitä oikein urheiluksi voi sanoa meikäläisen liikkumistahdilla, mutta kyllä nautin siitä tunteesta kun joku muu kantoi mahaa vähän aikaa ja lantiokin sai kellua vapaasti!

Meidän uimahallissa on koko altaan pituudelta seinä yhtä suurta ikkunaa josta aurinko tuntuu aina paistavan sisään. Turkoosin mulskahtelevan veden läpi aurinko teki aaltoja altaan pohjaan. Valohoitoa! Keskityin aurinkoon ja siihen etten jännittäisi niskoja liikaa ja vakoilin salaa viereisellä radalla uivan tyypin tatuointeja ja kylmäaltaassa kelluvaa motoristin näköistä partaukkoa.

Altaan päässä oli nostokurjen näköinen laite jonka nokassa keikkui tuoli. Laitteen kyljessä luki oxford dipper 140. Näin sieluni silmin miten kuukausi tästä vielä eteenpäin uimavalvoja ei päästä minua ja jättimahaani enää itse altaaseen vaan köyttää minut oxford dipperiin ja dippailee minua veteen..............

Pesuhuoneessa juttelin niitä näitä jonkun naisen kanssa jolla on neljä lasta ja olin samaa mieltä hänen kanssaan siitä että kesävauva on ehdottomasti helpompi kuin talvivauva.

Kotiin tultua oli noin sata kertaa parempi olo! Kiitos äidille joka vielä imuroikin ennen lähtöään!

Vai pitäisikö siteerata Marjaanan esikoista? Kakka!!! (Tshihihiihiiihihii!)3 kommenttia:

 1. Älä siteeraa, saattaisit menettää hyvän lapsenvahdin ;-)

  VastaaPoista
 2. Onko talvivauva sellainen joka syntyy talvella vai onko hänet saatettu alulle talvella??? :D
  Veikkaan sitä syntymätapahtumaa.
  Mua harmittaa kun molemmat otuksemme ovat syntyneet pienikokoisina maaliskuussa ja vauvapakkauksen talvivaatteet jäivät kummankin osalta käyttämättä. Kirjoitin sen innoittamana isäharmoonihuuruissa aloitteen jollekin ministerille(kuseniinalle vissiin :D) että voisi lanseerata kahteen vuodenaikaan sopivan vauvapakkauksen jossa koot olisivat hieman toisella tavalla vuodenajan mukaan milloin jälkeläinen syntyy.

  VastaaPoista
 3. Marjaana, ehkä ei kannata ottaa riskiä... =)

  Arttorius, talvivauva syntyy talvella, tai marraskuussa niinkuin meidän neiti joka ei myöskään ikinä käyttänyt pakkauksen jättihaalaria. Vähänkö hyvä idea olisi erikseen kesä- ja talvipakkaus! Se haalari on niin valtava että ihan pikkuvauva mahtuu sinne hihaan! =D Olis se sit kesällä ollut sopiva...

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!