maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kummi lähetti viestin


Minulla oli leikkikummi, kummituskummi, josta tykkäsin kovasti vaikka nähtiinkin harvakseltaan.  Sitten hän kuoli, tuossa jokin aika sitten. Jouluisin leikkikummilla ei ollut tapana lähettää joulukortteja vaan hän kirjoitti vuosikirjeen jonka sitten lähetti kaikille. Se oli mukava tapa. Viime jouluna kirjettä ei enää tullut.Ollaan tyhjennetty vinttiä tulevaa remonttia silmällä pitäen ja joitakin laatikoita on nyt kasattu miehen huoneeseen. Lapsen harakansilmä löysi sieltä boksin johon olin säästänyt saamamme hääonnittelut. Ps. Rakkaus ja ilo auttavat myös vastoinkäymisten mahdollisesti ilmaantuessa!

Melkoinen jälkikirjoitus leikkikummilta.2 kommenttia:

  1. Minun kummini on ilmeisesti myös kuollut muutama vuosi sitten, mutta en saa siitä mistään tietoa - palvelutalosta kieltäytyivät kertomasta kun soitin. Heimo soitti joka joulu, vaan yhtäkkiä ei enää soittanutkaan. Haluaisin niin tietää milloin hän kuoli ja miten, mihin haudattu. En tiedä mistä edes kysyisin.

    VastaaPoista
  2. Voi ei! =( Eikö jostain väestötietojärjestelmästä selviäisi?

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!