keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Joku roti


Kun imettää, tulee vietettyä paljon aikaa persiillään sohvannurkassa istuen. Sen ajan voi toki käyttää tuijottelemalla vauvaa, mutta rajansa silläkin. Sitten voi tuijottaa seinää tai kaivella korviaan tai jotain muuta kehittävää, mutta ei sitäkään kenenkään pää määräänsä enempää kestä. Pitää keksiä tekemistä. Siskoliskon vauva-aikaan tuijotin paljon telkkarista ostos-teeveetä ja chattia (uuh miten kiehtovaa), nyt ei ole telkkaria - mutta on älypuhelin. Ja puhelimessa pinterest.


Pinterestin näppäilystä on tullut minulle harrastus. Inspiroiva, voimaannuttava, kaikkivoipaisuuskuvitelmia ruokkiva, koukuttava harrastus. On niiin helppoa painaa "pin it" ja ajatella että tämän kyllä ainaskin toteutan ja sitten minusta tulee niiiin paljon parempi ihminen!! Listat on parhaita. Ultimate spring cleaning check listin pinnattua koti siivoutuu melkein itsestään! Ultimate family plannerista puhumattakaan! Ihan mille tahansa elämän osa-alueelle löytyy lista, eikä ihan mikä tahansa lista, vaan ultimate lista, the mother of all lists. Ja pakko tunnustaa että aika monta sellaista listaa on tullut printattua. Ja ihan oikeasti esim. siivoaminen on paljon kivempaa semmoisen kanssa! Jos nyt tykkää listoista.


Noniin. Jokaisella itseään kunnioittavalla, "pin it"-buttonilla bloginsa varustaneella (amerikkalaisella) bloggaajaäidillä on oma organization station niille listoille ja kaikelle muulle tärkeälle. Katsokaa vaikka! Joten pitihän minunkin saada sellainen! Ja sitten piti myös askaroida sinne oma weekly planner eli viikkomuistio. NYT kuulkaa minusta niiiiiin tulee parempi ihminen!No, ihan vakavissaan. Minusta meinaa välillä tuntua pahasti siltä, että Mäntylän seinät kaatuu niskaan. (Nakit ja) MUTSI kysyi taannoin, että kuka ottaa kiinni, jos äidin jalat ei enää kanna? Tätä mietin välillä minäkin. Ja siksi yritän saada ryhtiä elämään tukeutumalla listoihin. Siivouslista, päivärytmilista, to do-lista, niillä minä pysyn arjen syrjässä kiinni. Ja toivon että mies ottaa kopin jos todella käy niin että äidin jalat ei enää kanna.

5 kommenttia:

 1. Voimia Mag--- villakalsarininja sulle, ja listat on oikeesti ihan mahtavia. Varsinkin sitten, kun pääsee vetämään niitä asioita yli.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjaana <3 <3 Ollaan tässä jo voiton puolella ehdottomasti, ja kevätkin tulee. =)

   Poista
 2. Pinterestiin saa kyllä uppoamaan aikaa ja pinnauksen hetkessä voi kuvitella joskus tekevänsä ne kaikki DIYYT. Tulee niin askartelevainen ja kätevä olo :D Taidan melkein olla aavistuksen verran kateellinen, on tuo organization station niin upea tälläisen listoja rakastavan ihmisen silmään, ihanaa järjestystä, oi oi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miähän en pinnaa mitään ilman vakaata aikomusta toteuttaa sitä joku päivä! (36 taulua ja niissä 2097 pinnausta...........) =D

   Poista
 3. Slimlites Electricals Pvt. Ltd (SEPL) an ISO 9001:2008 company is one of India's foremost Wire and cable manufacturers, copper manufacturers in India.

  electrical companies in India

  copper manufacturers in India

  wire and cable manufacturers

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!