sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Synttäribileet, jee jee...

Tänään juhlittiin pienen hevisaurusfanin synttäreitä. Sen verran oli hektinen päivä (vaikka lapsivieraita olikin vain kourallinen) että nyt irtoaa vain kohtalaisen kuvapainotteinen reportaasi.


Askarreltiin tytön kanssa neppajymykerhon innoittamina koristeeksi nappihämä-hämä-häkkejä ja munakenno-ötököitä pitkin syksyä varastoon juhlia odottamaan.


Ja ilmapalloja oli tietty ja retroverhopöytäliinoja ja kynttilöitä ja neidin itse valitsemia servettejä.


Tarjottavien suhteen en paljoa hikoillut, tavoitteena oli mahdollisimman edulliset ja helpot herkut. Ja kerrankin syötävää oli sopivasti! Oli mm. sydänkoristeltua kasvispiirakkaa sekä pop-pop-popcornipullaa(muffinsseja) kunnon hevisaurustyyliin. Kakun päällä on muuten soijakuohista, hyvin toimii! Paremmin kuin vastaava kaurainen joka tahtoi valua kakun päältä alas viime synttäreillä.


Olin taas skarppina kynttilänpuhallushetkellä...


Löytyihän niitä odotettuja hevisaurusjuttujakin paketista lopulta!


Kiitos kaikille vieraille, juhlat oli oikein leppoisat ja onnistuneet, lahjat mieluisia ja tyttö tyytyväinen. Siellä se sankari nyt nukkuu, hevisaurus toisessa ja hauki toisessa kainalossa. Olin ihan varma ettei se nukahda ikinä mutta tunnin kujertamisen ja laulelun jälkeen hiljeni. Voitto!


2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!