lauantai 8. helmikuuta 2014

Vadelmatarhalla tuulettumassa


Meidän pienessä kaupungissa ei ole mitenkään kauheasti tapahtumia tai viihdykettä tai ihmeellisiä menomestoja, mutta ainakin yksi mahtava paikka täältä löytyy. Nimittäin ihan älyttömän kiva lastenkirppis/life style-kauppa/kahvila/eko-kampaamo Vadelmatarha. Siistiltä ja valoisalta kirppikseltä löytyy aina vaikka mitä ihanaa ostettavaa ja lapsi viihtyy niiden leikkipaikalla ihan tosi hyvin sillä aikaa kun äippä shoppailee ja hörppää kupin kahvia.


Kirppiskamat on tosi kivasti lajiteltu esille, helpottaa shoppailua.

Siellä järjestetään myös kaikenlaista kivaa häppeninkiä ja tänään houkuttelin yhden kaverin mukaan viettämään leidien hemmottelupäivää. Hemmotteluosuus meni meiltä vähän ohi mutta olihan siellä paljon kaikkea kivaa hypisteltävää. Pakko kuitenkin tunnustaa että tykkään Vadelmatarhasta tavallisena päivänä enemmän, kun tupa ei ole ihan ääriään myöten täynnä äitejä. Kivaa meillä oli silti, oli tosi virkistävää nähdä kaveriakin pitkästä aikaa. Ja shoppailla minikokoisia verkkareita... ...taas, ja ostinpa itsellenikin housut, oikein kunnon hippihousut!

Siellä myydään Flowtakin!

Ja vaikka mitä muita ihanuuksia.

Ja mahtava henkilökunta saa aina olon tuntumaan tervetulleelta.


***

Ollaan pitkään ihmetelty missä meidän yks uunivuoka on. Tänään mies löysi sen kellarista. Arvatkaa mitä siellä oli.

Joulukinkku.4 kommenttia:

 1. Ai kamala. Minkä vuoden?

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kivalta ja siistiltä paikalta, tuolla minäkin viihtyisin :)

  Joulukinkku?! Etittekö kovastikin jouluna, että mihin se kinkku katosi, joko joku söi sen jne? :D :D

  VastaaPoista
 3. Tsihii, onneksi en itse nähnyt sitä kinkkua.... =D

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!