torstai 8. toukokuuta 2014

Very best sister


Noniin, nyt voi nämäkin kuvat julkaista. 
 


Tämä on siis se kassi sisältöineen jonka uunituore isosisko sai lahjaksi, helpottamaan pikkuveikan ilmiintymisen mahdollisesti aiheuttamaa tuskaa. Sisko on selvästi iloinen ja ylpeä ja osaa hienosti pitää sylissä ja silittää, mutta välillä käy myös ihan ylikierroksilla, ymmärrettävästä syystä. Paljon viihdykettä on pitänyt neidille keksiä että malttaa pysyä nahoissaan, ja pikkuveikkakin on vähän tylsä kun se vaan nukkuu ihan koko ajan. Auttamishalu olisi kova ja, noh, hetkittäin lähes hysteerisen kolmevuotiaan apu voi olla vähän kovakouraista välillä.

Onneksi isin ja isosiskon timanttisen vaipanvaihtotiimin ansiosta tyttökin saa kokea olevansa suureksi avuksi. Ja mikä parasta, iltasella itkuinen pikkuveikka rauhoittui ja lopulta nukahti siskon syliin. Ihmeellistä! Ja onneksi kolmivuotias on helposti lahjottavissa. Ompelin kassin samoista kankaista kuin oman hoitolaukkuni ja tilasin meille myös mätsäävät Life Factoryn juomapullot. Ollaan ihan samiksia siis, se tuntuu olevan tosi tärkeää tällä hetkellä. Pullon lisäksi kassista löytyi myös Spreadshirtistä tilattu sister-huppari, Laurasta tulee isosisko-kirja joka on luettu jo monta kertaa, sekä piirrustuslehtiö ja kimaltavat geelikynät.


Edullisimmat Life Factoryt löytyi verkkokauppa.comista. Siis tosi paljon halvemmalla kuin mistään muualta, en oikein tajua miten se on edes mahdollista! Tuo minun pulloni on muuten ihan korvaamaton juuri nyt, koska imetys ja jatkuva JANO.2 kommenttia:

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!