sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kolmenkympin vessauudistus


LA, laskettu aika, H-hetki, due date. Oli tänään. Oli ja meni. Mutta sen kunniaksi intouduttiin vihdoin saamaan vessan miniuudistus valmiiksi!

Tältä meidän vessassa näytti ennen...

Taktisesti pimeät ja synkät ennen-kuvat.

 Ja koska uuden, entistä leveämmän pesukoneen myötä vanha hoitopöytä ei enää mahdu (ja koska haluan hoitopöydän ehdottomasti lavuaarin kanssa samaan huoneeseen), oli pakko olla luova. Ja koska rahaa tähän hommaan oli varattu käytännössä ei yhtään, piti olla erityisen luova!

Ei, taso ei makaa pesukoneen päällä vaikka kuva niin antaakin ymmärtää...

Tadaa! Vanhasta nitkuvajalkaisesta ruokapöydästä levy 0 €, siihen varastosta maalia pintaan ja kakkoskakkosta jaloiksi, hoitoalusta Lastentarvikkeesta parillakympillä, vanha hylly (alunperin cd-torni) sahattu keskeltä kahtia ja nostettu pöydälle, pari koria Jyskistä olikohan 6 € kappale. Miä kehrään!
Ja siitä tuli niiiiiin hieno!!! Ja vessa näyttää varmaan kaksi kertaa niin isolta kuin aikaisemmin! Nyt puuttuu vaan hoidettava. 
Tosin ensi viikolle on ohjelmoitu niin paljon kaikkea (käsityödemo kirjastolla, museon keskiaikanäyttelyn kutsuvierasavajaiset, keskiaikaseuran paikallisyhdistyksen kevätkokous...) ettei välttis oikein ehtis synnyttämään.6 kommenttia:

 1. Jännät ajat ;-)

  Olen hengessä mukana ja ihailen sekä sun hoitolaukkua että "uutta vessaa".

  VastaaPoista
 2. Juuh, jännät ja niin piiiitkältä tuntuvat. Täytyy keksiä tekemistä että saa ajan kulumaan. =D

  Nii ja kiitos. =)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan ja toimivannäköinen vessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiäiti saa parhaat kiksit käytännöllisyydestä. =)

   Poista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!