sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Erilainen laskiainen


Viime vuonna laskiaista vietettiin ihan parhaassa pulkkamäessä, mutta tällä kertaa ei ole mäestä eikä kohta enää lumestakaan tietoakaan. (Tai itse asiassa nyt kun katsoin ikkunasta niin nythän siellä sitä sitten sataa!) Onneksi Kaakko 135 järjesti hauskan laskiaisriehan Meriniemessä, mäkeä ei ollut mutta kaikkea muuta kivaa kyllä.
Aluksi kyllä tuntui että eihän täältä saa mitään irti, toimintapisteisiin ei ollut kunnon opasteita, joka paikkaan oli sadan kilometrin jono, paloauto ja maskotit pelottavia, kaikki vähän sekavaa ja ilmakin harmaa.

Hernarin voimalla jaksaa jonottaa.


Käytiin kuitenkin rohkeasti jonottamaan poniratsastukseen koska lapselle ratsastusta oli luvattu. Tunti siinä jonossa suurinpiirtein vierähti mutta odottaminen taisi olla ongelma lähinnä aikuisille, lapset kyllä viihdyttivät itseään (ja toisiaan). Pahiten kiukutteli ja kitisi meidän takana jonottaneen perheen isä.


Ja pääsihän sinne hepankin selkään lopulta!Pakolliset pullat ja koiravaljakkoajelua...Eikä se paloautokaan lopulta ollut niin pelottava kun asiaa tarkemmin pohti. Itse asiassa paloauton penkillä istuminen oli kivointa kaikesta, ohitti sen poninkin!2 kommenttia:

  1. Jotkut isät on ihan hirveitä kiukuttelemaan ;-)

    Suloisia kuvia. Kuopuksella olis ip-kerhon kanssa laskiaisrieha tiistiana mutta siihen mennessä sulaa kyllä viimeisetkin lumet...

    VastaaPoista
  2. Jep, ja me äidit, mehän ei kitistä koskaan! ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!