lauantai 29. maaliskuuta 2014

Aurinkoa, dinoja ja värejä


Kysyin eilen lapselta mitä kivaa hän haluaisi tänään tehdä, ja vastaus oli "maalata dinosauruksia". Siispä tänään teippasimme pöytään jättipaperin ja päästimme sisäiset dinot valloilleen.Siinä muuten yksi keino jolla päivästä saadaan (yleensä) onnistunut: sovitaan edellisenä iltana yhdessä päivän aktiviteetti. En tiedä mikä taika siinä on että esim. askartelu on paljon kivempaa kun siitä on edellisenä päivänä sovittu. Ja aamupäiväkin siivoiluineen kaikkineen sujuu useinmiten paljon sopuisammin kun on jotain mitä odottaa.

Paperille päätyi lopulta dinojen lisäksi myös perhosia, auringonkukka, ötököitä, isi, sateenkaari ja käden kuvia. Tekniikkana pensselöinti, roiskiminen, pillillä puhaltaminen sekä kokovartalomaalaus.
Ja koska taide oli vallannut ruokapöydän, saatiin hyvä syy syödä nakkisoppalounas ulkona. Loppupäivä hengailtiinkin sitten pihalla.
Susannan työhuoneen pöllötarjotin pääsi taas käyttöön. Siitä on tullut meille oikea hyvän mielen esine! Kun pöllötarjotin otetaan esille, tarkoittaa se aina jotain kivaa ja spesiaalia, piknikkiä olkkarissa, aamupalaa sängyssä tai lounasta pihalla. Mukavaa yhdessäoloa ja herkkuja!4 kommenttia:

 1. Oi voi, mäkin ihailin noita tarjottimia ailloin kun tulivat myyntiin, mutta sain pidettyä pintani. Ihanalta se näyttää, samoin kuin teidän touhut ;-)

  VastaaPoista
 2. Miä en voinu vastustaa kiusausta kun se kaupanpäällisenä tuli rätti! =D

  VastaaPoista
 3. Nyt mun on putsattava se meidän parveke, koska haluan myös syömään nakkisoppaa ulos :) :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti, nakkisoppa maistuu sata kertaa paremmalta auringossa!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista aina ja kovasti! Jokainen uusi kommentti olisi ehdottomasti kuperkeikan paikka, jos vain osaisin sellaisen tehdä. Ethän kuitenkaan mainitse minun tai perheenjäsenteni oikeita nimiä kommentissasi vaikka tunnistaisitkin meidät!